Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mimi2345a

TR膭DZIK !!!!! RADY

Polecane posty

Go艣膰 mimi2345a

hejka dziewczyny, mam tr膮dzik ale g艂ownie zask贸rniki i poszerzone pory sk贸ry g艂贸wnie na policzkach co jest najbardziej denerwuj膮ce ;/ od czasu do czasu wyskoczy jakas bia艂a krostka lecze sie juz 2 lata u dermatologa i jakas poprawa jest stosowa艂am rozne masci differin aknemycin, skinoren obecnie duac etc ale te zask贸rniki jak sa tak s膮;/ mam dosc tego tr膮du i wkoncu chcia艂abym miec g艂adka cere. Myslicie ze jakis antybiotyk pomoze na zask贸rniki albo jakies pigu艂y? hmmm sama nie wiem;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Cherries_Apparition
A pr贸bowa艂a艣 rozja艣ni膰 za pomoc膮 soku z cytryny mieszanego z woda? Nie zlikwiduje ale b臋da mniej widoczne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
ale ja nie chce ich ukryc zeby nie by艂y widoczne tylko wyleczy膰;) nie mam problemu wyjsc na ulice z tym tr膮dzikiem ale wiem ze moze byc lepiej tylko jak to osciagnac;/ z takim tepem leczenia to chyba do 40 mi uplynie;/ ehhh czy na swiecie musi istnie膰 cos takiego jak tr膮dzik makabra;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
moze kto艣 jeszcze si臋 wypowie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaraaaaaa
dobra dieta!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
;) tylko ze ja jestem bardzo szczup艂a osob膮:) i schudniecie nie byloby chyba wskazane heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaraaaaaa
nie o to mi chodzilo . po prostu zdrowe odzywianie . ja mecze sie z tradzikiem ladnych pare lat . wyrzeklam sie slodyczy . jadam np bakalie i ciasta wlasnej roboty . zero fast foodow i innych smieci. pije zielona herbatke i wode mineralna . i dodam ze tesh jestem szczupla :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
do aga23wawa :) w 1 poscie napisa艂am ze lecze si臋 u dermatologa od ponad 2 lat:) takze to nie jest tak 偶e si臋 lecze na w艂asn膮 r臋k臋:) pyta艂am czy jak jakies zewnetrzne specyfiki niezabardzo pomagaj膮 czy nie zdecydowac sie na jakies antybiotyki wewnetrzne czy piguly anty etc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
codziennie rano i wieczorem myj twarz 偶elem, nie mleczkiem ani piank膮. Ponad to raz w miesi膮cy zr贸b sobie peeling drobnoziarnisty. Dwa razy w tygodniu maseczk臋 oczyszczaj膮c膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
a jesli robie wszystko to co napisa艂as:) a zaskorniki jak sa tak sa ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
opisz dok艂adnie jak myjesz twarz. Sorki 偶e pytam ale ile Ty masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
troch臋 mi si臋 spieszy wi臋c jak dzisiaj nie odpisze to sorry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
mimi2345a ---> zak艂adasz topik a potem si臋 zmywasz. Po co zawracasz g艂owe kobiet膮 pracuj膮cym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
ten topik jest od wczoraj:) i jakos malo kto odpisywa艂 :) mam specjalny srodek do mycia twarzy od dermatologa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
nie chodzi mi tylko o to czym, ale w jaki spos贸b? Bo to jest wa偶ne, gdy偶 przypuszczam, 偶e masz cere mieszana z tendencjami do tr膮dziku. Mo偶e zapytam inaczej. 1.Czym zmywasz 偶el? 2.Czym nak艂adasz 偶el? 3.Co stosujesz(czy tylko 偶el)? 4.Jaki krem? itd.,itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
Przepraszam,偶e tak na Ciebie wyjecha艂am. G艂upio mi teraz. Zwalam to na zm臋czenie. Sorki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwa偶niejsze aby艣
5.Jakiej konsystencji jest 艣rodek, kt贸ry stosujesz. 6.Jaki sk艂ad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
luzik:) przyzwyczajona jestem. pozatym szczerze mowic do mojej cery tez sie przyzwyczai艂am choc bywa ze jest kryzys dlatego za艂ozylam ten topik zeby zyskac jakies porady czy moze zdecydowac sie na jakies wewnetrzne leczenie skoro zewnetrze pomaga ale z predko艣ci膮 艣limaka;/ bo wierze w to ze moge sie wyleczyc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
akneroxid L, dardia lipo krem, duac aktualnie taka kuracja

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny powiem wam co ja robi艂am. Najpier wewn臋tznie czyli co 艂yka艂am ;) : no wiec 1)gdzies od stycznia bra艂am humawit n 2)jak sie skonczy艂 to humawit skrzyp+pokrzywa 3)potem silice 4)teraz takie witaminki daily-kompleks all witamin firma amway-nie wiem za ile bo mam w pracy wiec biore + jakie艣 witamiy tej samej firmy na w艂osy i paznokcie z kolagenem 5)oraz te偶 do teraz betakaroten ponadto nie pij臋 gazowanych napoj贸w!偶adnych sprit贸w,coli czy innych bo wg mnie zawieraj膮 mn贸stwo chemi!na szczescie mam blisko lidla i tanie soki owocowe:) +pi艂am bratka ,ale nie widzia艂am r贸znicy +od 2 tygopdni zielon膮 herbat膮 +jakie艣 zi贸艂ka na tr膮dzik do kupienia w ka偶dym zielarskim (polcam -super oczyszczenie z toksyn) a teraz na bu偶k臋 : -myj膮 twarz tylko i wy艂膮cznie myd艂em naturalnym Alep co cery tr膮dzikowej (nie wiem z jakiej to strony ,ale by艂o ju偶 o nim na kafe) -przez 2 tygodnie CODZIENNIE maseczka z dro偶dzy-najlepiej rozpuszczonych w mleczku -potem dro偶sze raz na tydzie艅 +nie stosuj臋 niczego co ma w sk艂adzie parrafinum liquidum-zatyka pory! -kupi艂am sobie na bu藕ke jako najwil偶acz krem humakten (www.emolienty.pl czy jako艣 tak-zam贸i艂am w aptekce)koszt ok 11 z艂 za 30 ml starcza na 3 miesiace (bardzo dobry,leciutki,nawil偶a i co najwa偶niejsze jest polecany do cery tr膮dzikowej-nie zatyka por贸w) -brevoxyl-stosuj臋 od lutego (mys艂a艂am,ze to wi臋sza rewelacj膮,ale nie narzekam zask贸rniki i w膮gry s膮 napewno mniejsze ni偶 przedtem) +piling drobnoziarnisty z bambusa dax cosmetics -m贸j ulubiony +ostatnio znalza艂am super maseczk臋 firmy Kolastyna z glink膮 oczyszczaj膮c膮 -cen膮 2 z艂 super jest +to chyba garniera maseczka oczyszczaj膮ca rozgrzewaj膮ca z og贸rkiem mog臋 powiedzie膰 czy jeszcze nigdy nie mia艂am takiej l膮dnej bu偶ki :)jak mi co艣 wyskoczy to tylko dlatego ,ze mam nawyk wyciskania i roznocz臋 po buzi :/ ma jeszcze napweno zatkane pory i zask贸rniki ,ale jest ich coraz mniej i s膮 prawie niewidoczne!jedyne co mi zosta艂o to rozszerzone pory :// buziaki mam nadziej臋,偶e moje rady komu艣 pomoga :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bloom
A JA TU ZE SWOIM PROBLEMEM I MAM NADZIEJE 呕E POMO呕ECIE... OT脫呕 WCZORAJ POJAWI艁A MI SI臉 NA NOSIE BR膭ZOWA PLAMKA.. CHCIA艁AM J膭 WYCISN膭膯 ALE NIC Z TEGO..PRZYGLADN臉艁AM SI臉 BLI呕EJ I TO WYGL膭DA JAK PIEPRZYK.. ALE CZY JEST MO呕LIWYM ABY W 1 DZIEN WYSKOCZY艁 MI PIEPRZYK?? LUB CO TO WOGULE JEST??? JA NIE MAM POJ臉CIA. DODAM ZE TEGO SAMEGO DNIA SI臉 OPALA艁AM... CZY TO OD S艁O艃CA???? HELP!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
najprawdopodobniej ze s艂o艅ca:) ale jak ma nieregularne kszta艂ty etc to udaj sie do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
ktos odpowie na moje pytanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi2345a
????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bazu1
a znacie jakies fajne maseczki na zask贸rniki godne polecenia? ktore naprawde pomagaj膮??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasta88
Hej !! ja przez 3 lata lecze tr膮dzik . Stosowa艂am mn贸stwo krem贸w , 偶eli , i nak艂ada艂am na to mn贸stwo podk艂adu / tapeciara. od ponad p贸艂 roku chodz臋 do dermatologa stosowa艂am : Clindacne , itd . teraz przepisa艂 mi duac i acne derm i wiecie co pomaga !!!! :) Przesta艂am si臋 malowa膰 i ju偶 o wiele mam mniej tych pryszczy i tych zaskurnik贸w. U偶ywam 偶elu z Garniera antybakteryjnego , maseczki oczyszczaj膮ce , pilingii . Mam owiele 艂dniejsz膮 bu偶k臋 , bo PRZESTA艁AM SIE MALOWA膯 !!!! ;) pozdrawiam!!

Udost臋pnij ten post