Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo888

DLACZEGO W POLSCE NIE MA TAKICH DZIEWCZYN?!

Polecane posty

zobacz na polce z lalkami barbie.. jeszcze powinny byc.... koszmar a dlaczego nie ma w polsce normalnych facetow??

Gość bardzo ciekawa
to aż tak bardzo podobają Ci sie wybielone zęby, farbowane wlosy z odrostami i ruba tapeta na twarzy?? przykro mi ale u nas nie ameryka, nie ten styl, forsa i poziom zycia :D

Gość majjka
przeciez wybielone zęby to nic złego, są super! każda gwiazda ma wybielane zeby...nikt mi nie powie, że ładny, prosty biały uśmiech nie dodaje uroku!

Przecież te zdjęcia są pozowane! Czym tu sie zachwycać?

Gość Autorze ..
To miało być pytanie retoryczne ? A może żal do Boga ? Ja tam się z kolei bardzo cieszę że w Polsce są jeszcze inni faceci niż twojego pokroju. Ty wartość kobiety wyceniasz po urodzie. W dodatku bardzo wyszpachlowanej urodzie. Kobiety to nie pieski rasowe na wybiegu.

Gość majjka
oczywiście, nie czaje! bo nie objechałam ładnych dziewczyn! SA BARDZO SZTUCZNE! ale atrakcyjne i efektowne! oczywiście miałam je wyśmiać- ich śliczne zeby, ładną cere, fajną figure! gdybym tak jak one miała pieniądze NA PEWNO założyłabym aparat na moje krzywe zęby i wybieliła je! styl tych dziewczyn i makijaż nie podoba mi sie, ale nie zmienia to faktu, że są fajne i zgrabne

Gość majjka
manganian VII potasu - także najwidoczniej jestem nie kumata i w ogóle beznadziejna... przepraszam;|

Gość bardzo ciekawa
kurde, przecież tu nie chodzi o to żeby kogos zjechać za jego poglądy, każdemu podoba sie co innego...każdy ma prawo wyraźić swoje zdanie jakoś nie rozumiem tego jak na każdym topiku zaczyna sie wojna, zero tolerancji??

wiesz dlaczego?!?! Bo w Polsce nie ma takich idiotek:) jedz za granice!! moze Paris Hilton czeka na Ciebie;p albo predzej Ty na dziewczyne w jej stylu

o rzesz ty...daj spokoj, zlosc pieknosci szkodzi:P spoko, podobaja ci sie wybialane ok. mi sie podoba jak ktos ma biale z natury. poza tym nie napislalam ze mam cos do wybielenia zebow czy nawet sztucznych biustow, tylko ze u nas dziewczyny nie majja na to kasy:O wez sie zastanow dziewczyno:O

Gość Kurde a ja już byłam pewna
że to jakaś laska z Polski, bo zawsze myślałam że tylko u nas króluje taka tandeta :D ale bardzo miło się rozczarowałam, że jednak nie tylko u nas :D Nawet najpiękniejsza tandeta jest zawsze tandetą. :D

tapeta grubosci 5cm, wyzywajace pozy, oki czasem dlaczego nie:!? ale dla swojego faceta. widze ze jestes typem uwielbiajacym puste blondynki ktore sa od razu gotowe zeby zrobic ci loda. i chyba sie nie myle;p

Gość majjka
manganian VII potasu zrozumiałam, że nie maja kasy- przeciez napisałam, ze gdyby mnie było stać... ale dziekuje za wytłumaczenie, moja droga...bardzo sie przydało! i to Ty "weź sie" zastanów, a najlepiej weź do ręki słownik poświęcony błędom stylistycznym...przyda Ci sie:) pozdrawiam

oki sa efektywne, nie powiem, zgrabne ok. Ale chyba moge wyrazic swoj poglad, ze ja nie chcialabym byc tak sztuczna jak one;p co nie znaczy ze nie jestem zgrabna, nie lubie sie fajnie ubrac czy umalowac. ale nie tak zdzirowato!:p

Gość wspolczuje gustu ....

Gość Ona ma sztucznawy troche
ten uśmiech. Tak strasznie się szczerzy na niektórych zdjęciach jakby chciała powiedzieć: "Patrzcie na mój idealny olśniewający zgryz". I dziwi mnie też że te jej niektóre koleżanki na zdjęciach próbują ją chyba naśladować. Te same pasemka z blondem i dzinsowe minispódniczki z paskiem i kłorale

Dziewczyna jest \"zrobiona\",ale nawet bez zrobienia bylaby ladna. Ma ladna twarz, cialo i tyle;) Moze nalozone za duzo podkladu, za duzo solary, ale obiektywnie patrzac jest naprawde ladna

Gość olka97
tak, tak -są szpetne, sztuczne, w ogóle FUUUJ! OBLECHY...a jakby staneły obok was np. w kolejce, czy w klubie, to wyglądałybyście jak szare myszki no, i oczywiście- są łatwe, robia lody, i tylko do tego sie nadają... WY TEż OBCIAGACIE! z tym, ze one robia to przystojnym facetom, w fajnym hotelku, albo eleganckiej sypialni, a Wy pryszczatym, zaniedbanym fagasom w pokojach z fototapetą, albo kiblu podrzędnego klubu:p

Gość Do zagubiona_polska
Buhaha..!!! Efektywne ? Może w łóżku są efektywne :D Chciałaś chyba powiedzieć efektowne.

Gość do olo 888
ta dziewczyna nawet nie pofatygowalaby sie splunac na twoj widok .....

Gość ale pofatygowała się
żeby zrobić sobie stronkę i pozować do zdjęć żeby inni zobaczyli jaka jest fajna :D