Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo888

DLACZEGO W POLSCE NIE MA TAKICH DZIEWCZYN?!

Polecane posty

Gość pitrono
takiej dziewczyny bym nie chciał! ale na pewno obróciłbym sie za nią na plazy, albo na ulicy :D:D:D

a ja wam powiem tak...niedawno wrocilam wlasnie z beverly hills...i pelno tam takich a to tylko dlatego ze ogolnie amerykanie maja wiecej kasy niz polacy to pierwsze a po drugie panienika ktora mieszka w bevely hills ma jej jeszcze wiecej niz potencjalny amerykanin wiec moze zrobiuc sobie i biust i zeby i kurde moze nawet wlosy doczepic tak jak ta lala ze zdjecia.to prawda ze panienka taka bedzie zawsze atrakcyjna dla faceta ale na pewno jest nie tak wartosciowa jak polki.amerykanki wedlug mnie sa bardzo puste,leca tylko na kase i na dobry samochod.sama to wiem bo jestem z amerykaninem ktory zerwal z taka wlasnie lala ktora uwielbiala jego kase i samochod a nie znala ciezkiej pracy i nie potrafila sobie palcem do d=== trafic.taka prawda.jestem w stanach juz troche i wiem jakie sa amerykanki.to laski na jedna noc lub dwie ale nie na cale zycie!

Gość Jak moja lata to sie na nią
O kurde, jak tam różowo :O Nawet jej facet wygląda jak ken. :O

Gość groszki groszki
tak naprawde to wszyscy jej zazdroscicie:classic_cool:

ciekawa jestem jeszczejednej sprawy..skoro ona taka piekna dlaczego jest zMUSZONA DO TEGO ABY FACETA SZUKAC NA STRONIE INTERNETOWEJ...akt desperacji?

Gość miss of.....
nudziłam się..........i.....ja jestem fajniejsza!

a wiecie co mnie smieszy??? dlaczego laska, ktorej niczego nie brakuje naklada tyle kilo tapety na twrz, przeciez za 10 lat to ona bedzie miala cere jak 60letnia babcia... albo i gorsza... co prawda faceci lubia takie laleczki, ale zazwyczaj zakochuja sie w kobietach, ktore maja cos wiecej do zaofiarowania... z taka lala to mozna chyba jedynie na plazy poleżeć, albo do klubu iść... szczerze mowiac ja bym sie trochw wstydzila...nie chcialabym zeby kazdy ogladal moja dupe i myslal tylko o tym, zeby mnie zerżnąć... moze ona ma profil bo chcialaby miec kogos, kto ja pokocha tymczasem trafia na samych palantów.... tak tez moze byc. nie wiem, ale ogolnie chyba tez inna mentalnosc,inny styl zycia, inne priorytety. aha i nie piszcie zeby nie ufac stereotypom ze takie laski to są z lekka pustawe, bo tak wlasnie jest, w szczegolnosci widac to wlasnie po wygladzie--- godziny czasu traconego na to zeby tak sie prezentowac, wiec gdzie czas na jakies inne cele, zadania czy cokolwiek???

specjalistka - no sama sobie odpowiedzialas. rozni ludzie maja w zyciu rozne priorytety... powiedzmy, ze firma w ktorej pracuje brala w czoraj udzial w pewnych targach, i powiedzmy, ze jedna z moich hostess byla wczoraj dziewczyna, o ktorej ponoc wojewodzki powiedzial, ze \"ma najlepsze cycki jakie w zyciu widzial\", na dodatek okazalo sie, ze miala kiedys swoja sesje w playboyu... dowiedzialem sie o tym wszystkim po targach, natomiast jedno co mnie pozniej zastanawialo, to to tez panna \"liznela szczytow kariery\", a zarabia na zycie jako hostessa - pytanie - lubi to co robi, czy tez nie wie komu wskoczyc do lozka? bo fakt, inteligencja nie grzeszyla... ;)

Gość hhhhhhhiiiiiiii
są ,wystarczy podjechac fajną bryką i furą kasy w okolice starowki,albo do jakiegoś burdelu

lesne mruczenie -najwidoczniej nie znasz tego powiedzenia..to nie sa wymagania tylko okreslenie typu czlowieka.a napisalam o ciezkiej pracy poniewaz amerykanki sa bardzo leniwe i nie poddaja sie ciezkich prac-najlepiej jakby siedzialy wlasnie w salonach urody i robily sobie wlosy i paznokcie.amerykanki z zachodu sa jeszcze leniwsze-tzw-orange county girls-maja kase i maja gdzie ja wydawac.ale najczesciej sa to kobiety bardzo nieszczesliwe-poniewaz nie maja konkretnych zajec czesto wpadaja w depresje..wiec lepiej niech sie nie pindrza tylko do ROBOTY!!!

dlaczego masz taki fatalny gust....widac odrazu ze nie wiesz co jest piekne ...to ja ci powiem piekne jest tylko wtedy kiedy jest naturalnie powtarzam piekne...

Gość fajne ale ta czrna lepsza

Gość to_ja82
dlaczego?bo w polsce sa najpiekniejsze dziewczyny na swiecie. prawda jest taka ze u Nas co druga dziewczyna jest ladnjiesza od tych ze zdjec. widzialem pare krajow i stwierdzam to z wlasnego doswiadczenia. rozumiem ze dziewczyna taka jak ta na zdjeciach swoja urode zawdziecza jedynie mocnemu makijazowi. chcialbym ja zobaczyc bez....ale niestety takich zdjec nie posiada.dlatego podziwiam piekno naszych polek. klaniam sie serdecznie do Was

Gość eeeee bo nie
mają kasy?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????