Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wika27

mój ogląda mecz

Polecane posty

lubię go, biedak tak przeżywa, że jest 1:0 i jego drużyna przegrywa, jechaliśmy na łeb na szyję do domu, żeby zdążyć:)

Gość a mój drapie się po jajkach
uwielbiam go kiedy robi to tak namiętnie :D

Gość stanczyku
moj na szczescie ich nie oglada:) ale caly czas marudzi, macie na to sposob?

i za kim jest? ja zostałam dzisiaj przepytana co i jak i kto w jakiej drużynie gra:) i jak to było z pojedynkiem między dudkiem a Szewczenką

Gość Kurcze co
za mecz leci , kto z kim gra bo ja za granica ?

Stańczyku, sposób tylko jeden, włącz mu Dwójke, a spokój będziesz miała; możesz jeszcze do tego w piwko zainwestować, a wdzięczny Ci będzie dozgonnie:)

Liga Mistrzów - Liverpool-Milan - wielkie święto kibiców

Gość on_UK
a moja lezy i oglada tvn, jak codzien... nie [pamietam juz dobrego seksu, wrrr

to pomolestuj ją trochę - ja czasami padam na twarz po pracy i nie mam na nic siły, ale jak Mój mnie pomolestuje to jakoś dajemy radę;)

Gość Jest jeszcze ten mecz czy sie
juz skonczyl i jaki wynik?

Gość on_UK
wika27 mi juz od dluzszego czasu sie odechcialo, nie ma nic gorszego niz kochanka bez wyobrazni... znam ja od 4lat i ostatnio powiedziala ze w zyciu nie pomsylalaby by zrobic facetowi loda, dla niej to jest najwieksze dokonianie ..masakra a ja zalamany jestem. ona tygodniami poytrafi zyc bez seksu, scenariusz kazdego zblizenia mozna przweidziec jak w przewodniku..a jak chce poeksperymentowac to nie, bo nie tak ,ona tak nie lubi itp..porazka

to nie dobrze, bo jednak seks jest baaardzo wazny, ale wiesz, ja też jestem mniej odważna niż mój narzeczony, ale jakoś się staram i próbuję się przełamać. Jakoś jemu łatwiej.

Gość a co byś
zrobił,gdybys ją znał od 23 lat?

Gość on_UK
nie chce sie zalic, ale czuje z dojdzie do tego ze bede mial kogos na boku.. dla mnie seks naprawde piekielnie wazny jestw zwiazku, mam 29lat i napraede 2 slabe numerki w miesiacu mi nie wystarczaja, jakas beznadzieja.. tym bardziej jak pomysle ze zanim poznalem ja to czesciej mialem tzw przygodny seks niz teraz z wlasna partnerka... milego bzykania wszystkim:)

Gość Dziekuje za
odpowiedzi .

Gość on_UK
a co bys... nie wiem jak dlugo wytrzymam, znam ja raptem 4 a juz chetnie poznalbym kochanke, wole nie mysle co by bylo gdybym ja znal 23lata.. jak am u ciebie?

Gość zielonykamyk
Mój też ogląda, słyszę jak krzyczy z drugiego pokoju. Lubię patrzeć na niego, jak ogląda mecz, jego oczka wydają się być takie jak oczy dziecka patrzące na prezent gwiazdkowy.

Gość on_UK
wika27.. mysle ze ja kocham, mieszkamy razem, ja jednak nie potrafie oddzielic milosci od seksu, tak bardzo chcialbym miec oba. zamiast spedzic z nia dzis piekny wieczor chyba pojde z kumplem na piwo, wlasnie zasypia... no tak zjadla moja dobra kolacje..eh

Gość ale ty masz fantazje
on_UK ...bajerujesz jak nakrecony:classic_cool:

Gość on_UK
ale... odbieraj to jak chcesz.

hej, byłam z kimś 7 lat i tak byłam i byłam, seks był fatalny, ale kochałam go bo mieszkaliśmy razem i byl dobry dla mnie i mnie uwielbiał. Pół roku przed ślubem pękłam i koniec. Bolało jak cholera, ale przeszło. I wiesz co? Teraz jestem szczesliwa, a jak ktoś mi powie, że seks nie jest wazny to się puknę w głowę.

Gość a moj nie oglada
bo juz spi:)

Gość on_UK
wika27. dzieki piekne, mysle ze i u mnie tak bedzie, nie raz juz 'probowalismy', mam wrazenie ze nie mozna sie pozadnania wyuczyc.. swiat nieskomplikowany jest latwiejszy - albo sie ludzie potrafia dogadacw tej kwestii albo nie. Stracilem nadzieje w tym wypadku..i w zasadzie chcialbym to skonczyc, jedyne co mnie teraz wstrzymuje to ze mieszkamy razem za granica, w polsce chyba byloby latwiej...zawsze mozna uciec do znajomych, rodzicow..

o mamo, wspólne mieszkanie to nie wszystko; pomyśl o tym i zastanów sie co jest dla Ciebie wazne, bo jak nie jestes szczesliwy teraz po 4 latach, to co bedzie za 10?! A powiedziales jej , ze chcialbys sie czesciej kochac? Ja od swojego uslyszalam wlasnie cos takiego, co wiecej zwrocil mi uwage, ze chcialby bym to ja czesciej inicjowala seks. Kurcze, trudno bylo na poczatku, ale jakos sie przelamalam, w koncu go kocham, chce by byl moim mezem i chce miec z nim dzieci!