Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figaa

Czy ten znaczek cos oznacza?

Polecane posty

Gość czosnkiem i krzyżem
to taki symbolicznie wyrazony odpowiednik LOL-a

Gość teoria--- wcale nie jesteś
zabawna:(

piczka nad piczkami:P Nikt mi u nas nie odpowiedzial wiec przylazlam tu, A ty Teorka lazisz pa calym kafe:) albo mnie sledzisz GGGabi kope lat:):P Nie smiej sie :) U nas na topiku dziwczyna sie zapytala co to znaczy i nikt jej nie powiedzial tez ja bylam ciekawa i sie pytam:)

teoria--- wcale nie jesteś ---> zapewniam Cię, że Figurka sie nie obraziła bo wie o co chodzi a jak Ty nie wiesz to sie nie udzielaj i nie baw w adwokata :P :P Figuś 😘 :D :D

Gość teoria---wcale nie jesteś
nie chodzi mi o to czy się obraziła czy nie...tylko widuje cię na innych topikach i wydaje mi się że jesteś zarozumiała,wyśmiewasz się z osb które czegoś tam nie wiedzą,no i próbujesz być zabawna co ci nie wychodzi

teoria---wcale nie jesteś ====> ojjjjj 😠 pokaz mi jeden topik na którym sie z kogoś wyśmiewam bo ja sobie nie przypominam Figuśki nie licze bo dla niej PICZKA nie jest obraźliwe, zapewniam Cię :O a jeśli chodzi o to czy jestem zabawna czy nie to po pierwsze zalezy kogo co bawi a po drugie piszę to co myślę i nie analizuję uprzednio czy się to komuś spodoba czy nie Tobie sie nie podoba i ok masz prawo ale też nikt Ci nie każe czytać moich postów :O

jestem najwieksza piczka z pieczek i tyle :P o! zreszta Teorka jeszcze wieksza piczka jest:P:D

Figusia a Ty dalej nie wiesz co on oznacza ?? :P :P :P :D chyba to LOL jest najbardziej wiarygodne :)

faktycznie jest ;) ^^, ^_^ - uśmiech, radość

aha no ok temat zakonczony Dizzy musze uswiadomic teraz:D