Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak to nie zart moja droga

pozdro dla pozdro600

Polecane posty

Gość gość
Ok, to tera przepytamy kolege:-Ile masz wzrostu?-Ile masz w biuscie?:P-Masz rzeźbe na torsie, czy takie niewiadomo co, jak Idealista?-Co to za przyjemnosc lazic po paru metrach kwadratowych w jakiś często badziewnych ciuchach?Odpowiesz, czy czujesz sie z szokowany moim osstrym wtargnieciem w osobiste sprawy?:D🖐️

Gość gość
Ta ciipka.....a gdzie jakie firanki, dzyndzle i inne frędzle?:D. Coś mnie pedofilsko to to wygląda:o

Gość gość
A masz IQ?:classic_cool:.Jak masz to dawaj:DA czy ja mam IQ?Musze sprawdzic w googlach:o

Gość siemka szimajle
184 cm 82 kg było 90 rzeźba była jak latałem [parę lat wstecz] klatę musiał bym zmierzyć ale nie jest źle byłem pływakiem 12 lat Co to za przyjemność ----kasa i cygańskie życie ale póki się w te kupę nie wdepnie to ........ wiesz niunia twoja stopka bardziej do mnie pasuje niż do ciebie !!! :P :D

Gość gość
Moja stopka, ale że piosenka czy cytat?Twój opis powinien zrobić na mnie wrażenie. cholera, jestem jakaś tragicznie zimna chiba:o 😭

Gość gość
Nie znaju tej piosenki w ogole. Jak to umiejscowić w czasie?

Gość siemka szimajle
Chodzi o cytat ! wrażenie ...... pytałaś to odpowiedziałem ..... jestem szczery kolo nie kręcę tak jak ty niunia :P :D

Gość gość
Ja krece?:DNo prosze Cie:D Gdzie?:D

Gość gość
Do Dachników to ja prosze Ciebie jeszcze nie doszłam:P130.....szoke 2%, bo do przewidzienia było :classic_cool:

Gość siemka szimajle
kręcisz jak "kuń" pod górę lub kręcisz się jak kupa w przeręblu :P :D

Gość gość
A tera szoke 120%, straszni z Was exhibicjoniści dzisiej:D.Co jeszcze ciekawego powiecie?:classic_cool:

Gość gość
Szczem Srem--> a masz IQ?:classic_cool:, godosz jakbyś nie miał. Ja nigdy nie krece, a bynajmniej nie jak kupy w przeręblach, conajwyżej jak w kanalizacji, ale to juz inna historia. Czyż nie?;)

Gość gość
Ja mialam na dyplomie wpisane tylko dobry :D, średniej zabrakło...wolicie nie wiedzieć jaka mialam średnią na studiach:D. Żenua.

Gość siemka szimajle
ślij swoje foty i nie pitol 100lejko jutro/dzisiaj je ocenie :P :D tak jak wczoraj "nie chce mi się WIĘCEJ gadać " :O idę spać :P sam :O :D poproszę buziola na dobrą nockę bez wymiany płynów ! ten dla ciebie 😘 tym razem bez :P 🖐️ :D

Gość siemka szimajle
moje IQ znasz ! :classic_cool: :D

Gość gość
Taaaaaa, six-six-six, a idz już spać w cholere szatanie:DCo do fot, to są w necie :classic_cool:Dobranoc [niby-że buzi]

Gość gość
Nieeeeeeeeeeeeee:D3.6666666666666666666666666:DCzyli niewiele lepiej.A czemu do oporu? Insomnia, czy że szkoda życia na bzdury?

Gość siemka szimajle
to podeślij liny ! :D co to za zwrot... [niby-że buzi] ? :O

Gość gość
To taki zwrot, że daje Ci buzi na niby;)Liny.....sam znasz najlepiej:D:PA serio, to bojąc sie ataków hakerskich wszystko wywaliłam z dysku, musze se walnąć jakąs sesje, pokim młoda i sie nie zmarszczyłam:o