Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak to nie zart moja droga

pozdro dla pozdro600

Polecane posty

Gość gość
Jak to sie dzieje, że w tym druhim temacie przybywa postów? Zawsze mnie to zastanawia 😭.Własnie, gdzie PKP?

Gość gość
T--> a jak sie to sie stało, że miałyście jakiś egzamin w moich okolicach, że tak powiem? Humanistów tam nie uświadczysz, szybciej sie zaplącze jakiś biolog czy Mismap:D

Gość gość
Dobra, to mamy zagadkełłe. Jak on to zrobił?Rozumiem, że to próba błysniecia i pokazania: Ja, Idealista mam jednak IQ. Czy sie udało?Na moj gust nie :classic_cool:

Gość gość
Ja bym sie w życiu teraz na drugi kierunek juz nie wybrala:D Starośc nie radosc, choc jak byłam na 3 roku to powaznie myslałam o farmacji, ale chyba nie żałuje, że nie poszłam.

Gość gość
Jakie masz IQ leszczyku? Tylko nie wg TVN\'u, ok?😴

Gość gość
Przez fizyke na 1 roku prawie mnie ze studiów wywalili:D Mialam 2 egzaminy, na 1 i 2 semestrze, zdałam na 3 po poprawkach, a polowa mojego roku miala warunki z fizyki. Moj ex chłopak mial ten warunek jeszcze na 5 roku:D, ale dziekan była wyrozumiala i nie wyrzucila go za ta fizyke....straszny przedmiot:o

That bloody arsehole pasted this ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/BrokenNose.jpg some 50 time and that\'s the point. ;)

Gość gość
­­­­­­­­   a tak umiesz Ideal?                                             czy nie? Pochwal sie :classic_cool:­­­­­­­­ czy nie? Pochwal sie :classic_cool:

Gość gość
ale juz duzo osob mi powiedzialo zem inteligentnyDo tego dochodzi naprawa spraw komputerowych:D:D:D, bo zemrę, przysiegam:D, fajny z ciebie debil:D\'żem\' inteligentny, ostatnio mi pisaleś, że takich sformułowan uzywaja wieśniary..patrz: ja. Wiem, że chciałbyś być takim wieśniakiem jak ja, wiec nie papuguj😴Jak sie naprawia sprawy komputerowe?:DZabierzcie go, nie wytrzymam:D:D

Gość gość
Nowy trend: ucze sie od Idealisty z Marsa :classic_cool:

Gość wklejacze
ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg ht­tp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Brok enNose.jpg

Gość gość
Tak też myslalam, że przypadkiem:o

Gość gość
Fakt, logowanie troche utrudnia życie, ale na szczescie mam krótkie hASłO:D

Gość gość
Moj kumpel tez ma takie orientalne ciagoty:o Zwiedził juz chyba cała Azje i Bliski Wschód...całe wakacje na walizkach i tylko przemieszczanie sie....ja jestem chyba zbyt wygodnicka jednak:D

Gość gość
No ten mój kumpel tez po jakis dzunglach łaził:o Ostatnio był w Indiach, ale chyba w Iranie mu sie najbardziej podobało.

Gość gość
To ja jestem 3 x poniżej sredniej:D

Gość gość
Ale to jest taki long-hair, wieczny wedrowiec:D wiesz, ja nie wiem czy taka zwykła kobitka to by wytrzymała taka wyprawe.Ja bym umarła z głodu pewnie, bo nie mogłabym jesc tych wszystkich dziwnych rzeczy:D

Gość gość
Taaa, tylko K juz trzepie kase, a mi sie zanosi, że nie dostane grantu promotorskiego, a to by znaczyło, że za rok zostane kompletnie bez kasy z nieobronionym dr:oWiesz, ja to bym dalej po dr chciała ciągnac ten wozek, znaczy pracować w PANie albo na uczelni.Wiesz ile zarabia dr w panstwowej uczelni?Strzelaj:D

Gość gość
Tamari, 1700 zł:DA jak nie załapiesz sie na BW (czyli finansowanie badań własnych) to możesz jechac nawet pare pierwszych lat za ta kase:DPorażka, nie?

Gość gość
W instytucie jest troche wiecej, ale to też praca inna, wydaje mi sie, że nudniejsza.

Gość gość
chuj czy chu­j

Gość gość
Wykładowca z tytułem dr, to Ci wlasnie pisze - 1700 zl:DJak to dalej wygląda to ja nie wnikam, ale mysle, że potem to jest duzo, duuuzo wiecej;)