Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivia1234

tipsy i zel..............

Polecane posty

Witam serdecznie.Dzis zrobilam sobie pierwszy raz pazurki i własnie....mam pytanie.Dlaczego widac mi przejscie miedzy tipsem a płytka paznokcia??Tipsa opracowałam super(tak mi sie wydaje) nie czuc zadnego uskoku,ale jak nalozylam warstwy i juz wykonczylam go to i tak to widac!!!Pokazałabym zdjecie ale nie wiem jak go tu dodac.Aha tips jest naturalny a zel przezroczysty jednofazowy-moze tu jest problem???Bardzo prosze napiszcie mi.....

być może masz zbyt różowa płytkę żeby mieć tips natural. i dlatego widać przejście. nastepnym razem załóż clear i nic nie bedzie widać ;)

Gość Mszyca
ale pani nademną sie wypowiedziała ;/ jezeli zkładałas tipsy mleczne to nie wystarczy tylko wyrównac powierzchni miedzy tupsem a paznokciem naturalnym. musisz tez podpiłowav troszke kieszonke tipsa. www.rudamaruda.blog.onet.pl\ (to nie mój blog) ale wejdź i zobacz. tam masz pokazane naturalne po dokładym ich wyppiłowaniu. pozdrawiam. www.mszycaipaznokcie.blog.onet.pl

droga Mszyco-dzieki za porade jak tylko znajde troche czasu to wyprobuje :))) oby to pomoglo bo kurde teraz wyglada to jak odrost!!!