Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Uczciwy sam sobie wmawia

Tzw.uczciwy sprzedajacy

Polecane posty

Gość Uczciwy sam sobie wmawia

Osoba sprzedająca nieruchomość zobowiązała się ("moje słowo jest dużo warte,to 100% pewności", "moje słowo jest ważne, jestem osobą uczciwą!!!" , "jak mówię to uczciwie,to pewne!!!, moja uczciwość!!!,moje !!!słowo!!! jest ważniejsze niż wszystko inne,to pewne!!!" itd.) sprzedać nam mieszkanie własnościowe, z ogłoszenia. Na początku wszystko wydawało się być ok.Jednak mocno nas dręczyły opowieści o następnych chętnych (już sam fakt opowiadania tego był niepokojąco dziwny)...Nie zakonczyły się nawet po wpłacie zaliczki (sic!!!!!) .Czyli z uczciwości nici.Sprzedający zarzekał się też,że zdania nie zmieni. Okazało się,że kłamał. Miły Pan kłamał od samego początku. Pytanie dotyczy kwestii prawnej-jaką karę przewiduje prawo dla tego osobnika,bawiącego się cudzymi uczuciami i zdrowiem??? Po wysłuchaniu jaka ta osoba jest uczciwa(x1000000) usłyszeliśmy że jednak ...nie chce nam sprzedać mieszkania.SERIO!!!! Agent proponuje o wiele więcej . Kosztowało nas to masę nerwów i zdrowia:((( To nie była zabawa a sprzedający cały czas powtarzał dziwne zdanie : "pieniędzy mu nie potrzeba" - czego nie można było zrozumieć na początku...wynika z tego,że doskonale wiedział że podbije cenę.Zabawił się:((( Nie jest to delikatny wrażliwiec, powiedziałby od razu. Cała sprawa stała się bardzo przykra,delikatnie mówiąc.Cóż,chyba mu te pieniądze nie pójdą na zdrowie skoro będą okupione kłamstwem i łzami innych ludzi.Podłe,jak ludzie kochają kasę,gotowi są kłamać i wynosić się pod niebiosa. I kłamać,kłamać,kłamać. Pytanie dotyczy niestety pieniędzy.Jaka jest kara za złamanie umowy,ile to procent sumy, bolesne oszustwo gdyż ten pan niestety zaczął kręcić:((( (oczywiście nadal cały czas utwierdza sam siebie na głos,że jest bardzo uczciwy i wspaniały,ach i och,przykre że liczy iż w to uwierzymy,czy on naprawdę w to wierzy?????????)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować