Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carol_20

co sie dzieje?!

Polecane posty

wczoraj czytam w gazecie o śmierci 7 mies dziewczynki. Cytuje: \"Zatłukł dziewczynke na śmierć. Gdy niemowle płakało zwyrodnialec okładał je rękoma po twarzy, brzuchu i pleckach. Bił z całej siły aż dziecku popękały kości. Jak potwornie musiało cierpieć to maleństwo! Paulinka nie cichła więc oprawca złapał ją za rączkę i uderzał o framugę drzwi, meble, stół. Tłukł półprzytomnym dzieckiem bez opamiętania (...), aż wyrwał Paulince ramię ze stawu. W końcu cisnął małą o podłogę. To ostatecznie dobiło Paulinkę. \" To nie moje dziecko zginęło ale sie popłakałam jakbym straciła własne. Jestem matką półrocznej Emilki. Jak można zrobić coś takiego dziecku??? pytam: JAK????!!!!!! Ludzie co sie dzieje? Przecież to są takie małe , kochane maleństwa. CZy z tym nie mozna nic zrobić? A gdzie byli rodzice? pili u znajomych a dziecko zostawili z pijanym mężczyzną- potworem! Wytrzeźwieli dopiero 2 dni po tragedii! Wyżej pisze o pobitej 1,5 rocznej Nikoli. Matka zostawiła ją u wujka i pojechała za granice zarabiać.Boże, kobiety które wiedzą że nie są w stanie zapewnić dziecku dobrego bytu, (nie mam na mysli bogatego domu lecz dużo dużo miłości, cierpliwości i szacunku) od razu powinny poddać się sterylizacji a tych potworów mordujących dzieci, na dodatek w tak okrutny sposób to nie powinno czekać ani dożywocie ani kara śmierci lecz wieloletnie tortury aby na własnej skórze czuli co zrobili.... Jestem wstrząśnięta a najbardziej tym że nic nie moge na to poradzić...

chociaż raz coś na poważnie napisze w tym dziale :-0 masz racje, ręce opadają z bezradności :-0 i niech mi nikt nie mówi że emocje, że prawa człowieka, że jakieś popierdolone konwencje...................jakie prawa może mieć taki zwyrodnialec, który w dodatku prze xxx lat będzie utrzymywany z publicznych pieniędzy? :-0 i niech moderacja łaskawie oszczędzi tego posta, bo nie znajduje innych słów jak tylko : kurwa!!!!! kurwa!!!!! kurwa!!!!!

Gość jolka234
Też się ostatnio popłakałam jak usłyszałam o ojcu który wsadził 2 miesięczną dziewczynkę do mikrofalówki!!!! Ja bym takiemu jaja tam wsadziła!!!

😭 matko nawet nie probuje sobie tego wyobrazic....

a ja mam ten problem że od wieloletniego czytania książek mam taką wyobraźnie rozwiniętą że jak tylko coś takiego czytam od razu mam to przed oczami... to koszmar... pewnie masa osób teraz mi pojedzie ale osobiście uważam że jeśli bóg istnieje i pozwolił na coś takiego to napewno nie jest sprawiedliwy tak jak nas nauczają. A tak wogóle to uwazam że on wcale nie istnieje skoro takie okropieństwa sie dzieją i nikt temu nie może zapobiec. Tzn można, gdyby taki zwyrodnialec wiedział że za morderstwo grożą mu przedśmiertne tortury to może by sie dwa razy zastanowił, ale nasze polskie prawo chyba nigdy sie nie zmieni...

Gość madziarek55
Ja stracilam dziecko umarlo przy porodzie. Plakac mi sie chce jak czytam ze ktos gdzies pobil, zabil bezbronne dziecko nie wiem jak mozna cos takiego zrobic juz chyba lepiej oddac. zycie jest niesprawiedliwe.

ja też jestem wstrząśnięta, życze jak najgorzej tym którzy choć raz wyrządzili krzywdę małemu człowieczkowi. niech ich piekło pochłonie

juz mówili o tym w Faktach, Wiadomosciach .....itp, no niestety ale takich patologii jest mnóstwo w tym cudownym kraju, nawet komentowac sie tego nie chce:o

albo ten debil co przejechał 9 latka, najpierw potrącił a potem se po nim przejechał żeby go nie rozpoznał... czym te dzieci zawiniły/??

boze co za patologia ;/ tym co krzywdza tak male dzieci odplacic 2 razy mocniej, skurwysyny...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa/
bo niektórzy ludzie nie powinni miec dzieci. Jakies testy psychologiczne, przymusowa sterylizacja, nie wiem co jeszcze...

Gość bez nicka tym razem napisze
tak bywa jak własne przyjemnosci przedkłada sie nad zycie dziecka zwyczajnie brak tym ludziom wyobrazni