Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzznnnnnnnnnnnn

jaki kolor scian do salonu??

Polecane posty

Gość zzzzzzznnnnnnnnnnnn

wypoczynek budyniowy, panele złoty dąb, dywan nie zaduzy kawa z mlekiem z dodatkami kremowymi, salon ma ok 25m2, teraz mam kolor zolty sloneczny i wypoczynek zlewa mi sie ze scianami:(

jasniutki zielony by pasował, ale biały najbezpieczniejszy, ładnie kwiaty na nim wyglądają, ale może nie masz roślin

Gość CZARNYYYYYYYYYY

Gość zzzzzzznnnnnnnnnnnn
a kolor capucino z dekorala pasował by???? A jaki kolor do sypialki gdzie meble są w kolorze klonu bardzo jasniutkie i dywan kremowy, panele buk klepka????

Gość zzzzzzznnnnnnnnnnnn
nikt mi nie doradzi:(

kolory możesz dobierać sama, kupujesz białą emulsję i pigmenty i mieszasz do zadowalającego efektu. Obecnie częso stosowanym rozwiązaniem jest wnetrze w kilku kolorach jednej gamy, np właśnie brąze. Tam gdzie stoi budyniowy mebel chlastasz ciemny brąz aby wydobyć go kontrastem, reszta ścian w odcieniu jasniejszym poogladaj jakies czasopisma

Gość takajkasara
do salonu by ci pasowal łososiowy tez tak mam

hej mam podobny salon do twojego tj.pod wzgledem rozmiaru i kolorystyki mebli i tez wczesniej mialam kolor zółty na scianach teraz zas polozyłam tynk szlachetny (nie mylic ze strukturą) jest to kolor takiej starej dachowwki badz cegly no i jest on taki cieniowany gdyz caly bajer w tym tynku polegal na tm iz mial wyjsc efekt lekkiej przecierki naprawde fajna sprawa aaa i ten tynk wypuscila firma renaulax