Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina7777

mam dosc placzu bo byłym i chec kogos poznac... gdzie?

Polecane posty

Gość karolina7777

tak własnie.. mam dosc pzrepłakanych nocy w poduszke i mysli co ja zrobiłam zle i co on zrobił zle.. i co on robi i dlaczego był dla mnie taki czy owaki.. mam dosc chce wyjsc w miasto.. poszalec troszke.. wszystkei moje kolezanki sa w stałych zwiazkach.. trudno je wyciagnąc na podryw.. :( czy na jakies wieczorowe szalenstwa.. tzn.. sa fajne is zalone ale nie pojda ze mna na podryw... dziweczyny gdzie spotkac faceta? nie konieczie musze sie iod razu zakochac wiem ze to bedzie ciezkie jesli sie niedawno rozstałam z facetem o ktorym myslalam ze to ten jedyny.. ale chce znów sie poczuc miło w meskim potwarzystwie i ze jestem atrakcyjna:) mam 23 lata, z facetem byłam prawie 2 lata.. po prostu uznalismy ze do siebie nie pasujemy.... gdzie spotkac facetów?

Gość karolina7777
podnosze i prosze o porady :)

Gość Wyprałem_Wyżąłem_Powiesiłem
Stawiam się do dyspozycji. Jestem ciekawym, intrygującym facetem. Kto wie, czym się zakończy nasza bardzo jeszcze wątła znajomość. Nie boisz się?

Gość karolina7777
ale ja pytam serio serio:)

hehe dobry temat :) ja bylam 3 lata a rozstalismy sie miesiac temu... i tez chce wiedziec gdzie sie chodzi :P

Gość karolina7777
no właśnie:) dziewczynki które juzsię ogarnęłysmy.. pomózcie nam... gdzie się rozkrecic troszke?

Ależ ja na zupełnie serio piszę, dziewczyny. Ale, skoro nie chcecie spróbować, nigdy się nie przekonacie. Cóż, taki wybór, ale żeby nie było biadolenia, że okazji nie było i nikogo, z kim można by było spróbować.

Gość karolina7777
nie che poznawac nikogo w internecie i sie umawiac.. chec sie zabawic.. posmiac.. poflirtowac... nie chec sie od razu umawiac na randki... zrozum Wyprałem_Wyżąłem_Powiesiłem ... chce sie pobawic troszke.. ostatnio miałam same niepzryjemne chwile.. checwyluzowac a nie wiązac sie z kims na nowo.. na to jeszcze nie ejstem gotowa..

A ja Ci mówię, Karolina, że nie ma co tracić okazji, których nie ma w życiu za wiele. A skąd przekonanie, że związek ze mną nie przyniesie Ci tego, czego właśnie potrzebujesz?

Gość karolina7777
bo ja nie potrzebuje teraz zwiazkuuuuuu

Tak Ci się tylko wydaje. Wmówiłaś sobie, że nie potrzebujesz. Co jest złego w dobrym związku? W dobrym związku kobieta ma wszystko to, o czym piszesz i czego oczekujesz. I całą masę różnych innych rzeczy, dzięki którym kwitnie. Ale skoro nie, to nie. Nie narzucam się.

Zamieszkuję Alensztat, Złośnica.

Gość kania bania
...........ja to mam zycie prywatne do pozazdroszczenia........praca, dom ,szkola ,dom,luzko + kot

Gość karolina7777
a facet? eh.. niczym magdam.. ale ja pytam seiro.. czy mógły ktos cos poradzic.. prosze dzieczyny!

Gość kania bania
....faceci to mnie sie boja..........chodz naprawde niewiem czemu :( niby wsio wparatkie ale staly zwiazek nie wchodzi wgre bo to niby nie gotowi sa

Jak dla kogo, Złośnica. Wyraźnie nie doceniasz moich możliwości i fantazji.

Ja jestem bardzo gotowy, kaniabania. I zdeterminowany.

I nie boję się Cibie wcale.

Gość karolina7777
wyprazłem.. ile masz lat? gdzie mieszkasz? co porabiasz? i pokaz fotke jesli mozesz:) wtedy pogadamy.. a jak nie to pliss ale nei zawracaj głowy. mam inny problem.. chce gdzies wyjsc i dobrze sie bawic nie zasmiecaj tego topiku proszę

Gość kania bania
HEJ!A KTO SIE PODSZYWA POD MOJ "nick"............TO NIE LADNIE!!!! JA TAM MAM SWEGO KROLEWICZA ,co prawda nie zbajki ale krolewicza

Gość Zabiłam muchę
do Wyprałem_Wyżąłem_Powiesiłem Człowieku, uspokój się. Jest parę milionów internautów, a zachowujesz się, jakby rozmowa z Tobą i możliwość poznania, byla jakaś niesamowitą ofertą. Choćby na czacie jest cała masa panów "wyprałem itd.". Zresztą mężczyzna , który siedzi na kobiecym forum, nie jest żadną rewelacją. A najbardziej wkurza mnie, że ty jestes zdania, iż kobieta nie moze chcieć być sama. Oczywiście, jak jest smutna, to jednego jej do szczęścia potrzeba : CHłOPA. Może byc pierwszy lepszy, byle by był. retyyy

WYPRALEM widze ze jestes troche chyba zdesperowany :) mnie tez sie boja, ale trudno- kiedys znajdzie sie jakis bardziej odwazny :)

:-( To ja stąd idę, skoro autorka uznała, że ja "zaśmiecam jej topik". Mam wszystko, co potrzeba, ale po takim komentarzu, nie pozostaje mi nic innego. Jest we mnie coś, co się nazywa honorem.

Odepwiedzi dla pozostałych koleżanek już nie będzie. Zostałem w niegrzeczny sposób potraktowany przez matkę-załozycielkę. Żegnam.

Gość karolina7777
"Mam wszystko, co potrzeba" ehh.. spowodowałes ze "zabiłam muche" ma racje piszac o Tobie to co napisała

Gość karolina7777
to jak kobietki pomozecie? poradzcie cos:)

Gość karolina7777
push up

Bylam w podobnej sytuacji. Zaraz po postanowieniu, ze odpoczywam od facetow zaczelam poznac mnostwo milych panow. W pracy (pracowalam w sklepie zoologicznym), na imprezach organizowanych przez znajomych, i przede wszystkim w pubach.No ale jak juz do baru isc to rzeczywiscie z kolezanka, ktora nie ma chlopaka.