Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dfdgsd

smietana i zupa

Polecane posty

Go艣膰 dfdgsd

Hej !mam pytanie-jak zorbic zeby sie smietana w zupie nie zwazyla?kurcze ciagle mi sie to robi...;(

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Ja kupuj臋 zawsze 艣mietan臋 w woreczku i jeszcze nigdy mi sie nie zwa偶y艂a. Cho膰 wlewam prosto do garnka z gotuj膮c膮 zup膮 b膮d藕 inn膮 potraw膮.

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jak to kto-ja
S膮 2 wyj艣cia. Albo u偶yj t艂ustej 艣mietany -30%-towa si臋 nie zwarzy ( nie myli膰 z wa偶y:P) na 100%, albo hartuj chudsz膮 przed wlaniem do zupy.(Hartowanie: wlej 艣mietan臋 do miseczki i dolewaj do niej stopniowo zup臋-艂y偶k臋, 2 艂y偶ki itd. a偶 zrobi si臋 ciep艂a od zupy, nast臋pnie wlej to do zupy-nie powinna si臋 zwa偶y膰 { u mnie to dzia艂a-nie warzy si臋}.)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 qwertyy
艣mietan臋 trzeba przed wlaniem do zupy zahartowa膰, tzn wla膰 do szklanki, doda膰 p贸艂 艂y偶ki wazowej zupy, po czym wymiesza膰. Tak膮 mieszank臋 wlewasz do garnka z wrz膮c膮 zup膮.

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艣mietana szefa kuchni
22% nie zwarzy si臋 nawet w kapu艣niaku czy og贸rkowej, mozna wlewa膰 bez hartowania

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 qwertyy
dodajesz 艣mietan臋 do kapu艣niaku?:D

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfdgsd
dziekuje-dziewczynki-nie zwarzyla sie!!!! jak to kto-ja:)no nie pomyle juz z wa呕y;)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艣mietana szefa kuchni
tak dodaje 艣mietany do kapu艣niaku, bo tak lubi臋 a co nie wolno, co mi za to grozi?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 qwertyy
co najmniej 10 lat pozba...:p:p:p

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a w czym to przeszkadza
偶e 艣mietana jest zwa偶ona i tak si臋 zje ;):p

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ka偶dy po swojemu
艣mietana szefa kuchni --> a ja do kapu艣niaku dodaj臋 oleju kukurydzianego, t艂oczonego na zimno, robi boski smak :):)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach

×