Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka123

konkurs - pytanie pomóżcie!

Polecane posty

Gość ulka123

w ostatnim wydaniu Naj znalazłam konkurs w którym trzeba odpowiedzieć na pytanie: „Co należy wyeliminować z diety aby była ona zdrowa dla naszego serca??: A - tłuszcze zwierzęce B - tłuszcze roślinne” pomózcie co mam odpisać??? Można wygrać masażerydo stóp,elektronicze wagi kuchene i łazienkowe –i płyty DVD z ćwiczeniami Katarzyny Herman ambasadora kampanii "Sekrety kobiecych serc

wpisz pytanie w google i sie dowiesz, albo tluszcz zwierzecy, roslinny. Sorka nie podpowiem ci bo sama biore udzial w tym konkursie :p

Gość tł. zwierzęce

Gość zaznacz
A, a podzielisz się nagrodą jak wygrasz?

Gość polpot
e tam podzielić nagrodą lepiej powiedz gdzie się wysyła odpowiedź! ale znaj moje dobre serce: trzeba wyeliminować tłuszcze zwierzęce :)

Gość nie zasługujesz na wygraną
nawet przez sekundę logicznie nie pomyślałaś :O

Gość ulka123
oo dzieki za odpowiedzi! w ramach rewanżu: Odpowiedź należy wysłać SMS-em pod numer 7135 w dniu 26.05.2007r. w godzinach 10.00-16.00 wpisując NJ.04.odpowiedź (A lub B)(np. NJ.04.A) ; koszt SMSa to 1 PLN netto/1,22 PLN z VAT. pozdrawiam i jeszcze raz dzieki

o niesamowite! wszyscy wiedzą tylko powiedzcie mi dlaczego nie stosujecie tego??? Choroby serca są co roku przyczyną 1/3 zgonów na świecie. !!!

Gość duziabuzia
nie wiesz czemu? bo ludzie lubią jeść świństwa takie jak fastfoody ja od dawna nie jadam tłustego mięsa, ani masła - cholesterol mam wzorowy :P

Gość ksiegowyonanista
SMS o treści B należy wysłać na numer 7777 do dnia..... buhahah ah te kobiece czasopisma

no to bardzo się ciesze :D serio bo np. moja mama za nic w świecie się nie da przekonać ze powinna zrezygnować z tych wszystkich śmietan, masła, serów żółtych :{