Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa20

dziwne... czy to ciąza...?

Polecane posty

Gość aaaaa20

witam, wie ctak kochalam sie stosujac stosunek przerwyany w 15 i 16 dc prz czy trwaja one 31 dni, czyli wg moich wyliczen były to dni płodne i całkiem sporoa moziwosc ciązy, @ mam dostać 29 maja, od dwóch dni pobli mnie brzuch- podbrzusze cos jak na okres ale inaczej zrobilam 2 czy 3 dni temu test wyszedł negatywnie ale to pewnie dlatego że był za wczesnie zrobiony- czty myslicie ze te bole moga miec cos wspólnego z ewentualna ciążą... i tak pwnie bede musiala poczekac do terminu @ i zrobi kolejny test ale bardzo sie teraz niecierpliwie... czekam na wypowiedzi pozdr

Gość tyle w temacie
czekaj do terminu okresu- wtedy test bedzie wiarygodny trzeba seksic sie bardziej z glowa i odpowiedzialnie, moze poczekaj z tym, az dorosniesz, co?

Gość aaaaa20
a kto powiedzial ze ja sie obawiam tej ciazy...? wrecz przeciwnie bede sie bardzo cieszyc...!!!

polecam zrobienie testu QUICK VUE są najdokładniejsze i wiarygodne ale warto poczekac do terminu miesiączki i z porannego moczu i wynik bedzie wiarygodny

Gość aaaaa20
wichyba masz racje poczekam do terminu @ w sumie to juz nie tak długo...:)

Gość tyle w temacie
planujesz ciaze? a to ciekawe, ze stosujac stosunek przerywany :D ktory jakby nie patrzec jest jedna z metod (a raczej 'metod') antykoncepcyjnych :)

Gość aaaaa20
o dziecko sie nie staramy- ale jakbym była w ciazy było by cudownie a stosunek przerywany to w gruncie rzeczy nie medtoda antykoncepcyjna, owszem duzo ludzi to stosuje i uwaza za jakis sposób zapobiegania ale skutecznosc jest bardzo niewielka

Za mało objawów podałaś, żeby mozna bylo powiedziec czy to moze być ciąża. Sam ból brzucha oznacza tyle samo co ciążę, co brak ciąży. A poza tym - owulacja nie zawsze występuję dokladnie w ten dni, na które wskazuje kalendarz. Nic nie zrobisz teraz - możesz tylko czekać na termin miesiączki. Ani test, ani tym bardziej my - nic Ci na tym etapie nie powiemy. Jest bardzo wczesnie.

Gość tyle w temacie
no to musisz byc cierpliwa i poczekac do dnia spodziewanej @ i niech bedzie tak jak sobie marzysz :) (czyli do konca nie wiem czy chcesz tej ciazy czy nie ;) ) powodzenia!

Gość aaaaa20
objawów nie mam prawie żadnych- bo we wczesnesj ciayz jets ich chyba bardzo niewiele, jedyne co to wczoraj i dizisja mialam sama nieiwem czy ot mdłosći czy cos innego było mi niedobrze poprostu, ale chyba by to nie mialo nic wspolnego z ciaza bo przeciez nie wystepuje to tak wczesnie!

Gość a ja ci powiadam
że w ciąży nie jesteś

Gość aaaaa20
a skad to wiesz?? :)

Gość a ja ci powiadam
jakoś tak czuję... jednak polecam betę, i daj znac o wyniku

Gość a ja ci powiadam
napisałabym to pod moim stałym nickiem, ale głupio mi bedzie jak się pomylę ;-)

Gość aaaaa20
heh... rozumiem... jezeli nie dostane @ to we wtorek robie test... dam znac o wyniku :)

Ja też czekam ... mam nadzieje, że @ się NIE POJAWI :D Tylko, że moja ma wystąpić 30-tego ... max 31 :) i ja nie miałam przerwanego stosunku, a dokończony :P daj znać o wyniku testu :) ...ja później pochwalę się swoim ... o ile będzie się czym chwalić :D Pozdrawiam