Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydze sie tego

pierdząca cipka????????????

Polecane posty

Gość wstydze sie tego

bardzo mnie krepuja dzwieki wydobywajace sie z mojej cipki podczas stosunku. normalnie jak bym pierdziala. nie zawsze sie to zdarza ale czasem niestety tak. zawsze potem juz mi sie odechciewa sexu ze wstydu. tez wam sie zdarza cos takiego?

Gość Asiulaaaaaa
tez tak mam;/ to powietrze;(

Gość wdefervgwebTreść odpowiedzier
Wystarczy zmienić pozycję, żebyu facet Ci powietrza czlonkiem nie wtlaczał do pochwy...

Gość pomaraczkaa122
no wszytskie tak mamy, to wszystko zalezy od pozycji ja z moim chlopakiem smiejemy sie z tego raczej on jest raczej zdania ze to dobrze bo to dowod ze cipka jest dobrze nawilzona i "otwarta";p

Gość wstydze sie tego
no ale nie bede tez sie przeciez kochac tylko w jednej pozycji :/

Gość pesze sie
najgorzej jest z nowym facetem zwlaszcza niedoswiadczonym ktory nie wie o co chodzi :D tez sie krepowala nawet ostatnio mi sie piernelo z nowym facetem ,usmiechnelam sie on tez i robil swoje :P

Gość strona53
Czy te dźwieki nie zaczęły się u was po porodzie?

Gość wstydze sie tego
ja nie jestem po porodzie:P to chyba z tym nie ma nic wspolnego.

Znałem kogoś, komu to się przytrafiło. Czy używacie gramólek antykoncepcyjnych ? Jesli tak to lepiej odstawcie i zacznij brać tabletki.

Gość strona53
czy zaczęło sie tak wamdziać po urodzeniu dziecka?

Gość wstydze sie tego
ja uzywam tabletem antykoncepcyjnych. na to chyba nie ma reguł

ej to forum dla bab!!!! ja brałam globulki to napoczatku chlupało a teraz jak biore tabsy to tez pierdze.nio jak facet jest niedoswiadczony to moze sie speszyc ale moj jest niedoswiadczony tak jak ja i rozumie...bo on jest wogole idealny....:)

Gość andziaak
to po prostu wydobywające się powietrze które zostało wtłoczone podczas stosunku, żadne globulki, tabletki ani nic innego nie jest tego przyczyną, z moim partnerem też się z tego śmiejemy;-)

Gość dziwolągiem
Ja się tego wstydzę i nie uwierzycie ale unikam sexu przez to, nie jestem po porodzie, mam za sobą raptem kilka stosunków, także nawet nie rozjechana, bo ledwo zaczęłam i takam speszona że szybko skończyłam 😭

Gość dziwolągiem
a mama mowila.....nie baw sie dziecko kabaczkami....to ja nie słuchałam :(

Gość Ty mnie facet rozpierdalasz
normalnie: Facet.rocznik1978 Znałem kogoś, komu to się przytrafiło. Czy używacie gramólek antykoncepcyjnych ? Jesli tak to lepiej odstawcie i zacznij brać tabletki Tak myslalam, ze ty tylko znasz kogos, kto sie bzyka, bo sam nie masz pojecia o wspolzyciu seksualnym. Co to kurwa sa GRAMÓLKI?????

Gość facet jest niezłyhahahaha

Gość pupu
No gramólki.... Takie male pierdzace robale co to sie je wtyka do pochwy. Odstrasza kazdego.

Gość zaczne spisywac te madrosi
faceta, wyjatkowy okaz, naprawde. Taki inteligent, erudyta, politolog, dziennikarz i GRAMÓLKI! Ja pier.dole, posikam sie zaraz...

Gość kotka2
facet HAhahahahahahahahahah

Gość a on tu w ogole
jeszcze bywa?chetnie bysmy z nim podyskutowały o tych gramólkach.Na pewno cos ciekawego by nam powiedział.

Gość zaczne spisywac te madrosci
Przy najblizszym pierdnieciu powiem Mojemu Mezowi: Nie przejmuj sie Kochanie, to tylko GRAMÓLKI! Ciekawe jaka bedzie jego reakcja...

Gość jest jest facet
tylko sie ukrywa, bo mial zaczac prace i chuj z tego wyszlo. W cementowi jednak przyjeli kogos silniejszego.

Gość zawstyzona
jestem zaskoczona:) nie wiedzialam ze kazda kobieta tak ma :) myslalam ze ja mam tylko taki problem ze jest cos ze mna tam w srodku nie tak... czy jest na to jakas rada????

Gość dziwolągiem

Na początku też się wstydziłam, bo ani ja ani facet nie był doświadczony więc myślał ze se popierduję normalnie:D ale potem z nim pogadałam i powiedziałam to teraz tylko rycie mamy, czasem jak za dużo tego to trzeba przerwać ze smiechu :D

Gość haireisis
Ja też tak mam. Pierdzi mi niemal za każdym razem. Nawet na jeźdźca. Pierdzą też cipki moich koleżanek. Wszystkich, które znam. A żadna nie rodziła.

muszę wam powiedzieć że facet to czuje na fiucie jak ten pęcherz powierza wychodzi Tylko musi zwrócić uwage Mało doświadczony nie zwraca

Gość Weronika1555
Ja mam ten problem tylko wtedy jak się kochamy bez prezerwatywy to wtedy jakby z członka powietrze wpompowuje się do cipki a jak juz wyciąga to wtedy wylatuje powietrze w sposób pierdzący. Kiedy zaleje formę również powstają pecherzycki powuietrza ktore równiez uchodza poprzez pierdzenie cipkowe. Z prezerwatywa to sie nie zdaża. Jest to bardzo żenujace nienawidze tego. Najgorsze ze tak naprawde nie ma na to sposobu. My zawsze mamy przerąbane!