Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I JAK

Co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość I JAK

Czytak moze brzmiec temat pracy licencjackiej?? 1.Tendencje rozwojowe spolek osobowych wojewodztwa kuj-pom w aspekcie wojewodztw osciennych. 2. Analiza porownawcza oceny dzialalnosci spolek osobowych woj. kuj-pom na tle wojewodztw ościennych. Co myslicie??

Gość moze a i owszem
dlaczego nie? :)

Gość lusia26
ten 1 ok ale ten drugi bez słowa ,, oceny'' tak według mnie brzmi lepiej

Gość I JAK
chyba tez mi sie wydaje, ze 2 lepsze. A moze jeszze jakies sugestie??

Gość I JAK
luisa...a moze i racja... nie bede musiala sie spalac nad ocena... tylko skupie sie na samym porownaniu;)

Gość I JAK
a jeszcze mam 1 pytanie..? Chyba na prace licencjacką wystarcz.ą tylko wojewodztwa oscienne ?? Czy lepiej porownac wszystkie?? Ale z 2 strony to zbyt obszerny temat bylby wtedy... a tak wezme pod uwage tylko woj. oscienne w okresie 5 lat?? czy 10?? co myslicie??

Gość lusia26
wybierajac taki temat z ocena w tytule jest znacznie trudniejszy choć moze ciekawszy bo najpierw muisalabys ocenic społki a pozniec dokonac analizy porownania ich! a jak temat bedzie bez oceny to porownasz je ich wady i zalety i mysle ze tka praca bedzie łatwiejsza do napisania ale to oczywiście moja sugestia. wybór nalezy do ciebie!!

Gość I JAK
hmm.. no tak... z tym, ze to tylko licencjat.. i wydaje mi sie ze powinno byc ok.. poza tym.. mam 1 rozdział w tey pracy o tendencjach rozwojowych spolek osobowych... takze.. tam cos wspomne na ten temat...;) a i w zakonczeniu tez:)

Gość lusia26
tymbardziej ze to licencjacka to oszczędz swoje siły na mgr i wybierz sobie nie zatrudny i niezbyt zawiły temat bo głownie licecjackie to prace teoretyczne a twoja bedzie problematyczna oparta na badaniach to zapewne wystarczy 5 lat!no chyba ze masz tak bardzo wymagającego promotora. to sa moje rady bo mam za soba pisanie 2 pracy lic i mgr!:)

Gość I JAK
no..masz racje... a promotor spoko :) Takze... nie ma sie co na sile wyrywac... bo czasami mozna przedobrzyc;)

Gość lusia26
takze zycze powdzenia i owocnej pracy!! :)

Gość I JAK
lusia.. mam jeszcze prosbe.. mozesz odp mi na pytanie ktore zadalam o 15:18:) bede wdzieczna

Gość lusia26
mysle ze w zupełności wystarcza woj.ościenne z okresu 5 lat. jak na prace licencjacka to wystarczy!

drugi jest ciut lepszy, pierwszy mniej brzmi jak temat pracy licencjackiej, ale powinno byc albo Analiza porownawcza albo Ocena dzialalnosci