Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _KiKi_

Dwóch- i którego wybrać?

Polecane posty

Gość Atak z boku
"musztarda" ma rację. Co prawda nic nie szkodzi na przeszkodzie jak sama przekonasz się na własnej skórze jak to smakuje. A naprawdę można sobie skomplikować życie. Wiem coś o tym. Też bawiłem się w takie gierki.

kiki skończ gimnazjuma... potym bierz sie za .... licełuma :classic_cool:

Gość _KiKi_
Tylko ja chcę wiedzieć napewno... i nie próbuje sie nimi bawic kazdy wie z grubsza o co chodzi ale bez szczegółów tylko nie mowie im ze sie waham

Gość Atak z boku
Na pewno to Lenin nie żyje. ( Ups może nie wiedzieć kto to jest hehe ) A tak na poważnie nigdy nie będziesz miła tej pewności. Para to dwoje ludzi, można być dziesięć lat ze sobą i nagle .... bum.

Gość _KiKi_
"Atak z boku" to ja wiedziałam jeszcze bedac w podstawówce ;)

Gość _KiKi_
:) a opowiesz mi jak to bylo w Twoim przypadku?

Gość _KiKi_
Tak do Twoich wiadomości rolnik to bylam w przedszkolu, podstawowce gimnajum liceum i studiuje :P

No pewno. Nojpirw jo skońcuł szkołe powszechnom. Potym beła mało matura. Potym normalno matura. Potym zym studyja zakopncuł. Potym do roboty posed. Babe se wziun... Normalno droga. A ty widza cołkim łod tyłu zacynos.

Ni moze być!!! To tera takie niedołucune zez przeczkola puscajom???

Gość Agentka123
Nie wracaj do niego. On widzi, że masz kogoś i dlatego chce to zburzyć. Poza tym pamięta, że go rzuciłaś i prędzej czy później zostawi Cię. Stara miłość nie rdzewieje, ale z czasem staje się tylko wspomnieniem

Gość _KiKi_
Tak się sklada ze moj byly zaproponowal powrot zanim wiedzial ze z kims jestem a pozniej pozwolil mi wybrac...

Gość
prosta i skuteczna rada, zbliz czaszke do sciany, tak zeby przywierala frontalem, nastepnie z determinacja i oczywiscie do skutku napierrdzielaj w nia:classic_cool:🖐️ pozdrawiam serdeczenie:classic_cool:🖐️

Autorko widze , że temat się ciągnie i ciągnie a ja mam dla ciebie baaaaaardzo dobrą radę NAPISZ DO BRAVOGIRL;)

Gość _KiKi_
Dzieki metal z huty ;)

Gość
a tak powaznie, ta sama musisz wiedziec, skoro juz raz sie znim rozstalas to oznacza, ze nie wszystko grala, wiec poznaj tego drugiego:classic_cool:🖐️ a tamten jesli jestescie sobie pisani to jeszcze na ciebie trafi..

Gość _KiKi__
Metal, Ty to przynajmniej od rzeczy piszesz ;P

Gość do __kiki__
wybierz tego z grubszym... portfelem;)

Gość Mefiua_
Kasa sie nie liczy chce faceta z krwi i kosci

Gość _KiKi_
Mefi popieram ;P

Gość Julita22
Kiki, miałam identyczna sytuacje w życiu! I ciesze się, że nie wrócilam do tego z którym byłam 5 lat, a potem się rozstałam! Bo to już był "przechodzony" związek był. Wiem co myslisz, pewnie boisz się, że ten drugi okaże sie nie taki wspaniały jak się wydaje, a potem, to już nie spotkasz swojej miłości i bedziesz do końca życia żałować, że chciałaś od życia czegoś więcej a nie cieszyłaś się tym co masz!? U mnie tak się stało.... ten drugi okazał się dupkiem i dłuuugo płakałam, ale znalazłam w sobie siły by zapomnieć i otworzyć nową kartke w życiu. Jakiś czas byłam sama, a potem niespodziewanie spotkałam męszczyznę który mnie zauroczył i 4 miesiące od pierwszej randki oświadczył się. Wspaniałe przeżycie! Dziś jest moim mężem i ciesze się, że miałam dość siły, by wymazać swoja pierwszą miłość z pamięci, bo do dziś bym stała w tym samym miejscu. Pewnie spotykalibyśmy się jeszcze z 10 lat - kłutnie, rozstania, powroty, miłość, nienawiść, przeszłość, przyszłość... A teraz z moim mężem nie ma przeszłości, nie ma wypowiedzianych słów w złości, nie ma tzw "supełków". Bo przeciętą nić jak bys starannie nie wiązała, to i tak supeł zostanie. Miłość znajdzie Cię sama, tylko musisz otworzyć serce swoje. Nie bój się samotności, czasami to leprze niż tkwić w beznadzieji

Gość _KiKi_
Serce mi sie kraje jak pomysle ze przy wyborze ktoregos zranie ale bardziej obawiam sie skrzywdzic tego z ktorym teraz sie spotykam...

Gość AŚKAA
oj ja nie wiem kogo wybrać..też miałam dwóch, a teraz zostałam sama:( Kazdy mnie olał

Gość _KiKi_
Asiu napewnio kogos znajdziesz, moze zeden nie byl dla Ciebie

Gość _KiKi_
Może ktoś jeszcze mial podobna sytuację w zyciu???

Gość Tez tak .....

Gość Tez tak .....
miałam. Jakis czas krecilam z dwoma i stwierdziłam ze zadem mi nie pesuje . teraz jestem sama i nie narzkam.

Gość melanieR
zastanow sie dobrze, kogo naprawde kochasz. Tylko tym sie kieruj. Zawsze ktos zostanie zraniony, ale lepiej zranic teraz niz potem zalowac. Dlaczego rozstalas sie z bylym? Czy to , co was rozdzielilo zmienilo sie? Ludzie nie zmieniaja sie az tak.

Gość Zenek z pod mostu
Z monetą nymer odradzam sam kiedyś żucałem i przez pieprzone 2 zł zmarnowałem 5 lat życia.Może jakby to było 5zł to by było inaczej.A tak serio to nie można mówić że do tego samego się nie wraca.Może dziewczyna chce być z tym pierwszym i może być wszystko ok.Zaóważcie że ona już wybrała pierwszy wariant(ciągle o nim pisze)tylko że jeszcze o tym nie wie.Pamiętaj jeszcze o tym że sex udany jest fundamentem każdego trwałego związku.Jeżeli w łóżku się nie będzie układać to się posypie!!!