Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark mother

Wzrost decyduje o atrakcyjnosci faceta

Polecane posty

Gość Dark mother

Gość ameryke odkryles
:P

Gość Dark mother
Obserwuje to na ulicy - ladna dziewczyna prawie zawsze z wysokim facetem. Nie spotkalam sie jeszcze z przypadkiem - on niski (ponizej 170) i ona ladna

Gość ameryke odkryles
wyzszym moze jest latwiej, ale to nie regula. Trzeba jeszcze byc wyszczekanym i otwartym, a ja pomimo swoich 194 jestem raczej milczacym ponurakiem. Dlatego nie chodze z ladnymi foczkami ;)

Gość Dark mother
194 ??? Kobiety wola wysokich, ale bez przesady. 194 to troche za duzo.

Gość a mi sie podobaja
faceci 170-175cm :) i nie mam wzrostu siedzacego psa, jakby ktos pytal :P

Gość Dark mother
TO ile masz?

Gość a mi sie podobaja
170cm

Gość ameryke odkryles
alez dla mnie 194 sa w sam raz, moge patrzec na szefa z gory :P

Gość a mi sie podobaja
bo licza sie ladne oczy i fajny tyleczek ;)

Gość kobietka_k_k
ja sie zupelnie nie zgadzam- jestem ladna nawet bardzo- ehh nie przechwalam sie mowie to na potrzeby tematu ;) i wprost uwielbiam niskich facetow :D:D to jest kwestia gustu- jedni wola blondynki a ja lubie niskich :):):) sa bajeczni :*

Gość Dark mother
A mi sie podobaja niebiesoocy. I nie biedni

Gość a mi sie podobaja
oczy kolor dowolny ale takie duze z dlugimi rzesami albo wrecz przeciwnie takie waskie kocie zalezy co komu pasuje a kieszen mnie nie interesuje, mam swoja 🖐️

Gość jjj...
czy chlopak o wzroscie 1.98 to juz przesada? kurcze ja niby powinnam sie cieszyc poznalam wysokiego ale czy aby nie za bardzo?:O

Gość klaudia_kraków
Ideał: 183 cm blond włosy 13 cm

kurde tematy o wzroście na łeb na szyję pobity tematy o dziewictwie które parę m-cy temu aż do zarzygania pod względem ilości i jakości atakowały kafe :O 🖐️ ej, wy mali przynajmniej tutaj jesteście sławi 🖐️ i zauważani. a tak serio moim zdaniem wszyscy jesteście \"w sam raz\" kwestia tylko znalezienia tej/tych, dla której...

Tomek - każdy kowalem własnego losu; Stańczyk - a czemu nie zainteresujesz się przeciętną:O ? może za wysoko poprzeczka? jeśli wymagasz czegoś od kogoś sam miej to do zaoferowania.

wzrost decyduje przede wszystkim, zanim mężczyzna się odezwie, bo pozniej to juz intelekt... :) a tak serio to wolę mężczyzn wysokich, są atrakcyjni

a czemu mam się interesować przeciętnymi?? czyżbyś uważała że jestem śmieciem i że tylko na takie mogę sobie pozwolić?

\"jeśli wymagasz czegoś od kogoś sam miej to do zaoferowania.\" jasne miłość jako transakcja handlowa ja ci daje to ty mi tamto

nie tego nie uważam tylko \"jeśli wymagasz czegoś od kogoś sam miej to do zaoferowania\" 🖐️ poza tym dla mnie to śmieszne...co i jak sobą reprezentujesz. im mniej wymagań, tym większa grupa docelowa...znaczy taka w której możesz tę znaleźć; lepiej zacząć od dołu, a w miarę klarowania się syt. że tak brzydko powiem \"eliminować\" te, które Ci nie odp. Ty wolisz: niskie, młode, ciemnookie, ciemnowłose etc - dla mnie to śmiechowisko godne politowania; po co się tak ograniczać :O ? może Twoja miłość chodzi wśród błękitnookich blondynek.

Gość rettty
jak jestem nieciekawy to cie ladna nie bedzie chciala:)

a co mnie ładna? Miała by się tylko mi podobać a mam racej kiepski gust... zresztą oprócz tego powinna: - nie czepiać się tego że nie mam znajomych i nie wyciągać mnie do swoich; - nie czepiać się że szczytem kariery dla czegoś takiego jak ja będzie dożywotnia pracy na kasie dyskonyu biedronka; - nie przeszkadzać jej że jestem głupi, bez zainteresowań i w ogóle beznadziejny; - nie może stwierdzić że ona się już wyszalała i szuka kogoś na stałe :D - nie może jej przeszkadzać moje 170 cm i kiepski wygląd :P coś bym jeszcze wymyślił... ale to jest męczące i mi się już nie chce myślicie że sama gdzieś znajdzie się taka desperatka? Co....

no właśnie, Ty ją tak traktujesz :O jako transakcje, i to nierówną : Ty mi daj: tutaj Twoje wymagania; a ja Ci dam \"mniej\" jeśli sam czegoś wymgasz, to licz się z tym, że dana kobieta, też ma do tego prawo i może tak robić, ale to nie znaczy, że MUSI !!!

Gość matyldaa
nie wyobrazam sobie chodzenia z nizszym niz 176(bo tyle ma moj facet;)))