Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatyczka.

Chcę mieć twarz białą jak mleko - jakich kosmetyków używać?

Polecane posty

Gość fanatyczka.

Chodzi mi o kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne, pomóżcie dziewczyny lubiące bladość:)

Gość vcbc
tez lubie ale nie wiem skad wziac kiedys kupowalam w necie na takiej odjechanej stronce z takimi bajerami dla ludzi ktorzy lubia mrok

Gość fanatyczka.
Trudno o takie kosmetyki:( Ja ma naturalnie bladą karnację, większość pudrów i podkładów jest dla mnie za ciemna. Teraz mam ochotę zadziałac radykalnie:)

Gość Mroczna dziewica
musisz wypijaćcodziennie litr krwi z kota, mam takie panny na roku wiem co mówie

Gość st yves
alez przeciez sa takie biale pudry....co prawda sypkie!ale na bank sa!wiem bo moja kolezanka kiedys w podstawowce za ducha sie przebrala.... na pewno maseczki z ogorkow,tonik z cytryny tez lubie blada twarz na tle "solarnych" panienek wyglada to....sexi i oryginalnie

Gość
w sklepie internetowym widziałam kiedyś biały puder prasowany ;) sama używam zawsze najjaśniejszych odcieni pudrów :)

Gość ncbm
A jak uwazacie, lepiej jasniejsza buzia od szyi czy odwrotnie Nie moge za cholere dobrac odp odcienia, te sprzedajace tez nie potrafia mi dobrac

Gość fanatyczka.
krew z kota - już próbowałam, nie działa:) ncbm - lepiej jak buzia jest jaśniejsza od szyi niż odwrotnie, a może lepiej byłoby dobrać odcień transparentny, nie bedzie się tak bardzo odróżniał.

Gość ncbm
zebym Ja wiedziala co to znaczy ;) dziewczyny, jeszcze nie widzialam osoby, zeby jej sie nie odrozniala buzia od reszty, jesli chodzi o podklad, a smarowanie szyi nie wchodzi w gre, musialabym do tego i dekold posmarowac, a ubrania, no szlag mnie trafia z tym makijazem, naprawde

Gość Czemu wy dziewczyny
zawsze chcecie być inne niż jesteście. Nie pasuje wam normalna skóra jaką wam dała natura ? Wy to zawsze sobie wyszukujecie jakieś dziwne zachcianki.

Gość jedna z innych
po co smarujecie twarz fluidami i pudrami? w ciagu dnia makijaż wam spływa, twarze świecące, wyglądają jak burdne. bądźcie naturalne!

Gość
taaa łatwo mówić - jak się nie przypudruję to strasznie się świecę :/ zwłaszcza nos i czoło... podkładu nie używam...

Gość nbcm
Jak juz mam makijaz to nic mi nie splywa, i podkladu nie zobaczy sie bo jest idealny, ale kolor jednak odroznia sie od szyi a podklad mam ekologiczny i bardziej leczy niz szkodzi mojej cerze, to samo puderek, mozna przypudrowac swiecacy nos maka ziemniaczana A w lecie, makijaz jest do bani, tylko maka lub sypki, no ale Ja jednak musze dac podklad bo mam nierowny koloryt cery i wygladam duzo lepiej z podkladem na buzi, niz bez

Gość nbcm
co innego jak sie buzia opali, wtedy to nic nie jest potrzebne

Gość eeeeeeeeeeeee
Przeciez bialy podklad mozna w necie dostac, a potem np. zmieszac z najjasniejszym normalnym.

Gość MaeMae
Ogórek i cytryna mają właściwości wybielające. Polecam maseczki,dzialaja. Testowane na wlasnej skorze. - - - Od kilku lat wcinająa marchewke;>

Gość krzyzem lezec w ciazy
Krem wybielający Drula + biały puder z rockmetalshop.pl Kindergoty jedzą koty 🖐️

Gość za tyle kasy
tzn. za taką kasę ;)

Gość eeeeeeeeeeeee
nie blad. wyprzedaja, pewnie sie data wazn. konczy. wiecej nie beda zamawiac.

Gość fanatyczka.
czemu wy dziewczyny----> ja wcale nie chcę być inna niż jestem. Pisałam wcześniej, ze mam z natury bladą cerę a chcę ją tylko podkreślić i wyeksponować. Podejrzewam, ze większośc dziewczyn, które się tu wpisały ma tak samo. ncbm-----> puder transparentny prawie nie ma koloru, jest jakby półprzezroczysty a nie kryjący. Dłuuugo używałam transparentnego Rimmela stay mat ze względu na jasny ocień własnie

O jak ja zazdroszę dziewczynom które mają piekne mleczne twarze.Mam taką koleżankę,ale ona jest taka od zawsze,na dodatek o ironio jest włascicielką kliku punktów z solariami hehe.Nie wiem czy uda Wam się coś zdziałac tymi kosmetykami, u mnie nic a nic,no może ciut jaśniejszą buzię mam ,ale to nie to co piena mleczna cera..Powodzenia.

hmm, a może zamiast pudrów do matowania spróbujcie mąkę ziemniaczaną? na kafe jest chwalona:) pozdrawiam, hannah

Gość pupa upupa

Gość karma dla psa
trzeba pic codziennie litr mleka

Gość fanatyczka.
co tu tak cicho?

Gość fanatyczka.
no nie? Też się dziwię :)

Gość uppupuu