Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatyczka.

Chcę mieć twarz białą jak mleko - jakich kosmetyków używać?

Polecane posty

Gość vbncmbcnbmn
kupilam ostatnio kosc sloniowa z serii AA a szyja nadal bielsza, mozeciecie polecici cos jasniejszego, kurde

Gość fanatyczka.
Tez miałam kość słoniową AA - użyłam tylko raz:(

Gość vbncmbcnbmn
swietna ta kosc sloniowa ale potrzebuje jeszcze czegos jasniejszego

Gość vbncmbcnbmn
swietny podklad bo kolor za ciemny ;) kurcze, nie wiem juz co kupic ... macie jakies pomysly ...

Ja jestem szalenie blada. Do tego mam piegi. Uzywam Vichy Normateint 15 opal. Dla mnie tez wszystkie podklady byly za ciemne, a ten jest idealny!! Wtapia sie w skore, slicznie pachnie, troche matuje, jest lekki. Drogi, ale przynajmniej w koncu wygladam dobrze, nic sie nie odroznia.

Gość fanatyczka.
szoki----> wiesz, co się komau podoba :) Dzięki za linka.

Gość liko
Witam Mi osobisie twarz biała jak trup to sie nie podoba,ale taka blada(oczywiscie bez pryszczy,plam,zaczerwień),naturalna wyglada fajnie. wiem ze podkład z Avonu -perfecy wear ten najasniejszy jest chyba taki jak byscie chciały-nazwa koloru to chyba własnie kosc słoniowa. Ja tez uzywam takiego ale inny odcień,jest fajnie kryjacy-buzia ładnie wyglada.

Gość upupppi

Gość hetkarka
ja zdam glownie o to by byla czysta i bez przebarwien, przecieram ja mleczkiem z AA dla wrazliwej skory i uzywam transparentnego pudru sypkiego rimmel ktory rozjasnia troszke cere i daje jej ladny porlelanowy wyglad, do tego tylko maskara i jest wszytsko cacy... i pomyslec ze jeszce niedawno meczylam sie z tradzikami i krostami i innymi pierdolami....

ja tylko i wylacznie mam biala jak mleko twarz jak mam okres..... sliczna jest .....no ale to nie trwa dlugo :(

Gość najlepsze na to
zeby miec blada twarz, to codzien rano i wieczorem przecierac twarz woda utleniona i ona wybiela skore ;-p ;)) i nakladac kremy ogorkowe ;-p ;]] albo tez mozna robic oklady z cytryny i tez wybiela ;)

Gość maseczka aspirynowa

Gość inkkka25
ja tez mogę oddać moja twarz, za ciut opaloną:) od kiedy pamiętam zawsze byłam blada(jasna) a włosy mam ciemne(brunetka), gdy wyjeżdzałam na obozy lub gdy odwiedzałam lekarza, zawsze pytano się czy przypadkiem nie mam jakiejś choroby lub czy nie mam anemii;),wyniki badań zwasze miałam b.dobre, chociaż parę razy słyszałam, że mój proces starzenia się skóry będzie opóźniony-właśnie przez ten koloryt skóry to, ja od zawsze robiłam wszystko aby go przyciemnić i szczerze to nawet kilka sesji na dobrym solarium mało pomaga, \"dziwna\" ta moja skóra;)

Gość blado.lica
Nieopalanie twarzy zaprocentuje w przyszłości ;) Tylko jest problem z podkładami, bo odcienie pasują bardziej mieszkankom Ameryki Płd a nie Europy Śr.

Gość ............lhjgha
kupy slowika czy czegos-jak gejsze :d

Gość jkadh
loreala cashmier nr 15 jest podobno ładnym jasnym odcieniem

Gość blado.lica
Podkład Vipera ma odcień porcelanowy, ale nie widziałaam go "na żywo".

Gość Przepisy z wizażu
Domowy tonik rozjaśniający - pokrojone w plasterki 3 cytryny (lub limonki) ze skórkami zalać w słoiku 3 łyżkami octu winnego lub jabłkowego. Odstawić na 2 tygodnie w chłodne miejsce, odcedzić. Tonik aspirynowy – 15 tabletek aspiryny lub polopiryny S (koniecznie bez wit. C!) rozpuszczamy w ok. pół szklanki wody destylowanej lub mineralnej.