Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...beznadziejna.osoba...

nikt mnie nie chce - zabije sie

Polecane posty

Gość spodnie w grochy
a zresztą mam wrażenie ze traktuyjecie mnie przedmiotowo co ja jestem ? :O błazen nadworny :o

Gość albo mi
teraz to sie nad soba uzalasz. jestem na forum i mam prawo pisac co chce. za bardzo sie abstrahujesz. mam sie rzucac na kazdego kto wspomni o smierci bliskiej osoby, bo mnie sie taka sytuacja przypomniala? bez przesady. heh, wszyscy swieci...

Gość little black dress
Ciemnooka--> kiedy Ty sie wreszcie nauczysz, ze pisze sie "rzygac"*?;):P

Gość little black dress
nie sposob jej nie przesladowac...

Gość little black dress
mow za siebie podszywaczu:P ja nikogo nie przesladuje:P

Gość albo mi
niezly argument. powodzenia, milego uzalania sie nad soba. dobranoc reszcie forumowiczow:)

little black dress rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać rzygać A BO SIE ZDENERWOWAłAM!!!:P

Gość little black dress
albo mi 🖐️ Ciemnooka--> bede obserowac Twoje dalsze ortograficzne poczynania:P to chyba nie jest przesladowanie? :o

Gość spodnie w grochy
ciemnooka i poc oct opiszesz Ty i tak już sie niczego nie nauczysz :o

spodnie w grochy zawsze wiedzialam ze we mnie wierzysz:P wez lepiej pisz pod nickiem beznadziejnej bo do ciebie jako beznadziejnej sie przyzwyczailam i polubilam:)

Gość spodnie w grochy
jestem dzisiaj wscikeła rozumiecie pałam nienawiśćą do siebie i do innych gdyby mi tearz dali kałasznikowa to bym wystrzelała wszystko co się rusza

Gość little black dress
czlowiek wejdzie na to forum i zaraz sie dowiaduje, ze ma schizofrenie:P:D juz sie trzese na mysl o kolejnej diagnozie, zatem 🖐️

ooooo teraz się będą podlizywać chociaż w sumie beznadziejna i tak wiemy że to ty więc nie masz się co ukrywać

little bo widzisz mój dziadek to Kaszpirowski a ja odziedziczyłam po nim trochę zmutowane geny dzieki którym potragię rozpoznawać choroby przez monitor