Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatttiannna

Wzrost kobiety-kompleks!

Polecane posty

Gość Tatttiannna

Mam 160 cm...i to chyba jest mój największy problem :( Ostatnio usłyszałam od swojego chłopaka taki tekst: "Jesteś bardzo ładna, masz piękne oczy, piersi, itp., ale ogólnie wolałbym żebyś była wyższa bardzo lubię wysokie kobietki". Dodam, że mój chłopak ma 185 cm. I jeszcze te głupie badania , w których ostatnio stwierdzili, że niskie kobiety są mało atrakcyjne...porażka :/

Gość majua
nie jest najgorzej aż taka mała nie jesteś.

Gość aaaaabuu
cichopek, mucha, bujakiewicz, minogue i wiele innych- wszystkie maja tyle co Ty a sa atrakcyjne bo sa pewne siebie :) a te badania to do dupy sa :P jeden fakt- jak sie jest wyzsza ma sie dluzsze i zgrabniejsze nogi, no ale po co komu to:P

Gość zapytalska
no to powiem tylko tyle ze masz beznadziejnego chlopaka

Gość aaaaabuu
hmm ciekawe jakbys dla swojego powiedziala ze chcialabys aby Twoj byl bardziej zbudowany, mial zielone oczy(jesli takich nie ma) kurcze faceci to tumany, po co paplac cos czego i tak nie mozna wprowadzic w zycie :/

Gość panna renatka
mam 1.70 długie nogi i problem z kupnem spodni...........jak założę szpilki to wyglądam jak tyczka

Gość Pantomima
Że niby te 170cm to taki wysoki wzrost, że aż nie możesz spodni znaleźć? Bez przesady.. Może gruba jesteś ;)

Masz bardzo fajny wzrost. Niskie kobietki są pełniejsze, zazwyczaj bardziej kobiece...Ja mam 176 cm wzrostu..i wiesz co? ... Bardzo wolałabym być niższa...Chciałabym czuć się malutka w ramionach faceta :) i żeby mówili na mnie mała, a nie kurde żyrafa...Głowa do góry, bo niskie kobiety są kobiece:) Ja może mam długie szkity :P ale za to mały biust, wysokie dziewczyny nieraz pewnie wolałyby być choć ciut niższe :) zawsze docenia się to, czego się nie ma! To nie powinien być Twój kompleks... A poza tym moja mamuśka ma 152!!! Zawsze miała super powodzenie, chociaz już starawa się robi :P Ale wdałam się w Ojca, który ma 188 :P Pozdrawiam :)

Gość panna renatka
Pantomimko niby nie tak dużo ale mam długie nogi........a chuda jestem jak patyczek 52 kg...........wiec jak na długość gut to za szerokie..ale teraz jest już wiekszy wybór

Gość miniminimini
a ja mam 1, 58 m i uwielbiam swoj wzrost :) mój chłopak tez...nie ma sensu wpadac w kompleks przeciez z Toba jest a nie z ładną babka np 175 cm;)

ja mam 162 cm a mój facet 192 i nie mam żadnych kompleksów na punkcie swojego wzrostu. podobno małe jest piękne. i zgrabniej wyglądamy w szpilkach:)

Gość panna renatka
Wysokie też chcialby byc niższe bo to nie jest wcale takie miodzio...........i liczba pasujących kandydatów na partnerów sie zmniejsza bo kto by chciał kurdupelka?.......

Gość Pantomima
Każdy ma jakieś kompleksy :) Ja mam 183cm i chciałabym mieć mniej. A jeżeli chodzi o spodnie, to znajduję bez problemu, chociaż też jestem szczupła :) Pozdrawiam:)

Pewnie, że by wolał żebyś była wyższa... ale tak naprawdę kocha Ciebie taką jaka jesteś! Uwierz mi. Wiem, ze takie gadanie jest dobijające. Mój facet uwielbia bardzo szczupłe kobietki. mnie czasem zdarza się zaokrąglić jak prowadzę mało aktywne życie i słysze \"a Kochanie ale ty masz grubiutki tyłek itd\" nie jest to fajne ale wiem, że ten czasem wredny facet kocha mnie nad życie i z pewnością Twój kocha Ciebie! Wzrostu nie zmienisz!

dla porównania zawsze wolałam brunetów od blondynów, aż znalazłam tego jednego jedynego, który jest...blondynem. i nagle straciło to dla mnie jakiekolwiek znaczenie, bo szalenie go kocham:)