Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci tez chca sie podobac

Muskularna budowa ..Tak czy Nie ?

Polecane posty

Gość 67868
Kurwa, no 48 w bicepsie, no ja jebie, se glupia wymyslila :o Ciekawe ilu facetow tyle ma, pewnie tylko ci, ktorzy ciagle koks wpierdalaja i ciagle na silce przesiaduja :o Ale wez sobie tego palanta, moze bedzie na tobie cwiczyl :o

Gość faceci bez szyi są feee
może i nie powinno sie oceniać po wygladzie, ale jak widzę takiego bez karkowego egzemplarza.... to jakoś trudno mi mieć o nim dobre zdanie....

tez mam niezle bicepsy:P a kiedys mialam raczki jak galazki:( za duzo bialka chbya jem:D;)

Gość paker___
I chuj kurwa jebana w pizde, mam 140 w klacie, 50 w bicepsie, i chuj. Mam wszystkie dupy w miescie. A wy cieniasy jebane, chudzielce kurwa wypierdalajcie. I nie piszcie mi tu kurwa, ze jestem głópi, bo skonczylem szkołem sredniom, wiec taki glupi nie jestem. To tylko głopie plotki debili.

Gość 67868
Ile masz w bicepsie? Dla mnie dziewczyna z duzymi rekami jest nieatrakcyjna.

Gość 67868
Zeby miec te 48, to trzeba brac jakies gowno powodujace rozrost miesni. Zreszta, jak jakas kobieta patrzy, jak ktos jest zbudowany ile ma w bicepsie, to nawet na taka nie patrze. Dla mnie to pustak.

Mi sie marzy taki facet z ladnym wyrzezbionym torsem, lekkim kaloryferkiem na brzuchu i duzymi silnymi ramionami. np taki jaki tutaj: http://teemix.aufeminin.com/world/stars/photos__todo=zoom&i=2210&c=65366.html http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/ve/nu/venuss_13/channels/futbol_musica/images/3415015jason7.jpg Yyyh zaraz sie zaczne slinic :classic_cool:

Gość 67868
ten pierwszy ma nie wiecej niz 38, wiec wg niektorych, to leszcz

nie wiem ile mam;) a czy mam mierzyc na \"luzie\" , czy jak mam napiety???;)

25chbya mam:o tez mnie sie to nie podoba ale co mam zrobic:P dobrze ze wiecej miesni jak tluszczu jest;)

Gość mierzy sie napiety