Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolonaJa

Spiworki dla dzieci

Polecane posty

Gość zadowolonaJa

Czy uzywacie czegos takiego? To takie specjalne spiworki do spania dla maluszkow. Prosze wypowiedzcie sie na ich temat, bo zastanawiam sie nad zakupem. Pozdrawiam i z gory dziekuje.

życia sobie bez nich nie wyobrażam.:):):) Używam dopóki dziecko się mieści czyli do około 4 lat:) Właśnie kupiłam najmłodszemu nowy-bo wyrósł Nie mam stresa że dziecko w nocy marznie-nie muszę wstawać przykrywać...a mama wyspana to mama szczęśliwa;) Super sprawa-polecam:)

Gość zadowolonaJa
A moglabys mi powiedziec w jakiej sa cenie? Sa jakies rozmiary, czy jak sie je mierzy? tak "na oko"? Dziekuje za dopowiedz:-)

Ja nie miałam nigdy śpiworka dla malucha, ale jak na razie też śpi jak suseł :-) Ubieram w pajacyka i przykrywam cieniutkim kocykiem. Zależy, jaka temperatura jest w domu. Mieszkam w bloku i jest koszmarnie gorąco (nawet w zimie przy zakręconych kaloryferach) Teraz moje dziecko śpi w rampersie, bo w nocy ciepło strasznie :-) pozdrawiam

Gość zadowolonaJa
a co to jest rampers? gdzie można go kupić? na allegro?

Gość zadowolonaJa
Przeprszam, ale ktos sie pode mnie podszywa. Oczywisciue ostatnie pytanie nie bylo ode mnie, wiadomo ze chodzilo o Pampers a po prostu literowka sie trafila i wyszlo rampers. Zlosliwcow tu pelno. A w jakim wieku jest twoje dziecko? Spi w samym pampersie? Przeciez jak sie odkryje to zimno mu jest. Dorosly nawet w najwiekszy upal powinien sie przykryc chociaz czyms cieniutkim podczas snu, bo wtedy organizm dziala jakos inaczej i robi sie zimno. Wiem jak kiedys w lato usnelam popoludniu na lozku i choc bylo goraco to sie przebudzilam zeby sie przykryc bo przemarzlam. Chcialabym kupic malej spiworek, bo wtedy bylabym pewna, ze sie nie odkryje.

Gość AnIIItka
Popieram. Spiworki sa super. Moje dzieci caly czas w nich spia i wtedy ja moge tez spacx spokojnie. Bez problemu w nocy, bez wstawania i zmartwienm o to czy sie nie odkryja. Polecam.

Gość dardanelka.............
a moj synek nie cierpi spiworka. spal w nim kilka razy ale zrezygnowalam z tego. teraz spi pod kolderka, nie rozkopuje sie.

Napewno chodziło o rampers. To takie ale body z krótkimi nogaweczkami. Wpisz sobie na alegro to ci pełno wyskoczy ;)

co do spiworkow kupilismy mojej malej cudowny spiworek z H&m ale mala tak sie krecila ze ciagle byla zaplatana w ten spiworek. wiec nie polecam