Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka666

Ciąża 8 miesiąc

Polecane posty

Jakie jest wasze samopoczucie w tym miesiacu? Ja cala ciaze czułam sie swietnie...a teraz nic mi sie niechce, choc duzo nie przytyłam czuje sie jak słon,ciagle martwie sie o dziecko..czy bedzie zdrowe...i coraz bardziej boje sie porodu. A jeszcze przedemna 8 tygodni..mam nadzieje ze humor mi sie poprawi.. czy wy tez tak macie ???

tez tak mialam :-) cala ciaze czulam sie i psychicznie i fizycznie bardzo dobrze, a im blizej porodu tym wiecej o nim myslalam i sie zamartwialam. Mialam zmienne nastroje, czesto chcialo mi sie plakac - tak to chyba juz jest, pod koniec jestesmy juz zmeczone, chcemy miec malenstwo przy sobie, a dodatkowo zmiany hormonalne jakie zachodza daja nam w kosc. Ale zobaczysz, szybko minie ta koncowka i najwazniejsze to mysl pozytywnie, zamartwianie w niczym nie pomoze, tylko bedziesz sie stresowala, a to nie jest potrzebne ani Tobie ani Malenstwu. Zobaczysz jakie to cudne uczucie, miec takiego Szkraba przy sobie :))

Gość nati_nati
Czesc anulka666 :) Mi tez zostalo 8 tygodni do konca ciazy. I podobnie jak TY czuje sie zmeczona, ociezala (a przytylam jak narazie 9 kg, czyli nie duzo). Chce mi sie co chwila plakac, i nikt tego nie rozumie. Kazdy mysli ze placze bo cos sie stalo, ze cos mnie boli itd, a ja placze bo mi sie poprostu chce ;) O dzidziusiu mysle przez 24 godziny na dobe, ale staram sie zeby byly to pozytywne mysli, bo nie ma sie co zamartwiac, jesli nasze badania sa OK, a malenstwo co jakis czas da znac o sobie kopniakiem w zebro :D Na dodatek wszystko leci mi z rak i nie moge sie na niczym skupic, ale tak to juz chyba musi byc. Nie moge sie doczekac az mój synek bedzie juz na swiecie :) Pozdrawiam Cie serdecznie.