Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arolina

Jak wyglada opalenizna natryskowa?

Polecane posty

Gość arolina

Slyszalam ze zamiast solarium samoopalaczy mozna wykonac opalenizne natryskowa, czy jakos tak, jak to wyglada, ile kosztuje, na jak dlugo wystarcza, czy skora jest ladna czy jak pomarancza, wyglada naturalnie, prosze napiszcie o wszystkim, jesli mialyscie to robione, z gory dziekuje

Gość MaeMae
To jest drogie, starcza na 2-3 tyg ;)

Gość fdsfdsgd
ja robilam na studniowke, ale sama gore. W sensie rece, twarz, dekold i plecy. Nie bylo wcale takie drogie z tego co pamietam. Mowisz kosmetyczce czy chcesz byc bardziej cyz mnie opalona. J bylam lekko brazowa- efekt mi sie podobal. U mnie trzymalo sie jakies mhmh 1,5-2 tyg.

Gość MaeMae
Plus minus 100zl, zalezy gdzie. U mnie stoi po 80. Plusy sa takie ze nie niszczy skory tak jak solara, nie przyspiesza starzenia, minusy to wiadomo :D Jaki kolor...hm ;) Poszukaj na goglach zdjec.Ja rozrozniam tylko podstawowe :D

Gość arolina
80- 100 zl, duzo cale cialo - cena ? A jak ona schodzi, brzydko ? Robia sie fatalne plamy na skorze i czy ta opalenizna w miare naturalnie wyglada, zwlaszcza o twarz sie martwie, ze moze wyjsc smiesznie dziekuje za te opinie :)

Gość fdsfdsgd
mhm ja placilam 40zl, ale ja nie robilam calego ciala. Mi jak schodzilo... roznomiernie, ladnie.. po prostu znikalo. bez plam, przebarwien

Gość arolina
aha, czy to kosmetyczka robi czy jakas maszyna ;) wstyd mi troche rozberbac sie przy kosmetycze, kurna :P

Gość arolina
O dzieki :) A robilas tylko buzie?

Gość fdsfdsgd
twarz, dekolt, ramiona i plecy robilam. a kosmetyczka robi to takim mhm nie wiem jak to nazwac- mala masyznka spryskujaca- przynajmniej u mnie w malym miescie. Ale podobno sa tez salony gdzie po prostu wchodzisz jakby pod taki prysznic... nie wiem, nie znam sie dokladnie- bylam tylko raz- dwa lata temu przed studniowka:)

Gość arolina
I jesli mozecie podawajcie ceny znalazlam w googlach o tym opalaniu, naprawde przekonujace, boje sie zaryzykowac ale chyba sprobuje, ide na wesele a nie moge sie opalac wiec to jest swietne wyjscie, gorzej jak bede w plamach, mam po weselu, to bylby dramat 😭

Gość arolina
dziekuje Ci za info :)

Gość arolina
mam nadzieje ze mozna sobie wybrac opalenizne, nie chcialabym czego takiego jak na zdjeciu- http://www.wlokniarz.pl/opalanie.jpg a taka ladna opalenizne, nie chce byc muszynem;)

Gość kasieniaaaa
Hmm... spokojnie dziewczeta to opalanie natryskowe jest naprawde bardzo dobre i bardzo skuteczne do kazdego rodzaju skory. Kolor wybierasz sobie jaki tylko zechcesz oczywiscie mowa tu o brazie:)...To jest bardzo dobra metoda stosuje ja i jest super.. U mnie np ale to w Lublinie kosztuje 75z..l.cale cialo bardzo tanio 2 tygodnie sie trzyma ale zawsze mozna kupic sobie karnet na solarium i po troszku utrwalac... i opalenizna bedzie caly czas...Takze goraco polecam i zapraszam do Lublina jesli mieszkacie gdzies dalej...Pozdrawiam;P

Gość kasieniaaaa
to musi byc na povzatku taka opalenizna ak na zdjeciu poniewaz to i tak po kapieli czyli po tych dajmy na to 8godz. bedzie trzeba zmyc i wtedy zostanie naprawde ladna opalenizna naprawde..

Gość aaaska
Witam opalanie natryskowe kosztuje 40zł polowa ciala 80zl cale cialo.Jest to bardzo zdrowe i efektowne opalanie zwykle utrzymuje sie od 7 do 10dni. przed zabiegiem trzeba zrobic dokladny peeleng calego ciala i absolutnie nie mozna nakladac jakich kolwiek kosmetykow przed opalaniem typu balsamy,prespirantow itp.. Kosmetyczka dobiera odcien do karnacji , oczu i wlosow klientki. Spryskuje cale cialo specjalnym pistoletem z zawartoscia samoopalacza. Opalenizna jest natychmmiast wiec nie trzeba czekac jak przy zwyklym samoopalaczu kilka godzin na efekt. mozna od razu wlozyc na siebie ubrania ale okolo 7 godzin nie mozna miec stycznosci z woda. Opalenizna jest rownomierna bez plam i mozna normalnie korzystac z basenow sauny itp. Pozdrawiam. :-) POLECAM!

Gość gość
czy po takim opalaniu można wychodzic później na słońce i się opalać? Czy opalenizna wraz z potem równiez będzie spływać

Gość gość
Ja nie próbowałam, ale słyszałam, że po pierwszym porządnym myciu schodzi :/ Moim zdaniem szkoda pieniędzy na tak krótkotrwały zabieg.

Gość gość
Polecam ..ja stosuje systematycznie ,wyglada super ..i nie szkodzi jak solarium

Gość gość
A gdzie chodzicie? Wiecie gdzie można iść w okolicy Gliwic?

Gość gość
Ja byłam tu: http://www.strefa-piękna.pl/ i faktycznie opalanie natryskowe to fajna sprawa, skóra nabiera ładnego odcieniu. Polecam serdecznie!

Gość gość
Tutaj możesz zobaczyć, jakie są efekty opalania natryskowego - http://sunfxpolska.pl/. Sama korzsytałem z tej usługi i jestem zadowolona. Opalenizna wyglądała przede wszystkim naturalnie.