Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiro

czy mozna usunac 2 tygodniowa ciaze???

Polecane posty

Gość samiro

spotykalem sie z dziewczyna starsza ode mnie o 4 lata.po jakims czasie zostalismy zaproszeni na domowke do mojej kolezanki.wiec poszlismy.troche wypilismy,poszlismy do lozka i stalo sie...nastepnego dnia zaczelismy ze soba chodzic.po dwoch tygodniach naszego zwiazku powiedziala mi ze chyba jest wciazy bo okres jej sie spoznia trzeci dzien.nie wiedzialem co wtedy myslec.wiecej o tym nie rozmawialismy.tydzien pozniej zaczela mnie unikac,nie chciala sie ze mna spotkac.nie wiedzialem o co jej chodzi.w smsie napisala mi ze ciaze usuwa i ze to kosztuje 1200zl.i dodala jeszcze ze nie chce byc z facetem ktory ucieka od odpowiedzialnosci.ale to przeciez ona ze mna skonczyla...!?po kilku dniach napisala ze zabieg kosztuje jednak 1500 zl.ze za dwa dni usuwa a pieniedzy ode mnie nie chce.ze pozyczyla je od przyjaciela.czy tak szybko mozna usunac ciaze?

Gość eeeeeeeeeeeee
2 tygodniowa? buhahahahahahahahahahahahaha jezu, co za cipa :D:D:D:D:D:D:D

Gość o cholercia
może ona nie z Tobą była w ciąży. Może była już ze 2 miesiące (nie 2 tyg.) Przespała się z Tobą, a potem poczuła sie dziwnie i postanowiła Cię unikać i wymyśliła tekst z usuwanie rzekomo "WASZEJ" ciąży,żebyś wzbudzić w Tobie poczucie winy , a i może dorzucił kasę na zabieg (mimo że pisze,że nic nie chce) ;-)