Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

palec w ...

Polecane posty

no wiec mam do Was takie pytanie... moze jednak od początku, dzisiaj podczas stosunku z moją ukochaną włożyłem jej palec w dupcie :) kiedyś gdzies czytałem ze to przyjemne uczucie gdy wypełnione są obie dziurki. a ona oznajmiła mi ze beznadzieja, zadnych większych doznań :O też tak macie? próbował ktos?

wolę osobno niż razem... bo jak naraz to się czuję jakaś rozepchana :/ a to niemiłe...

aha, tzn jest ok, bez naciskania przez ściankę odbytu na ściankę pochwy i odwrotnie...

Gość w górę
up

ja bardzo lubię,zreszta penisem taz nie gardze,a Twoja dziewczyna moze była zażenowana skoro to po raz pierwszy

Gość nie ma go

hmmm a ja właśnie odczuwam jako nieprzyjemne nacisk na ścianę odbyt/pochwa :/ nawet w normalnej palcówce jak naciska mi na to miejsce jest niemiło...

Gość bbubub
no co ty :) pewnie sie wstydzila to jest super uczucie :) albo np. jezykiem tez mozesz ..ale to po kapieli...ja to uwielbiam .... ;) i niech ona tez ci tak zrobi - palcem :-))))

wiem ze to fajne uczucie bo ostatnio non stop mi podczas lodzika wkłada palec w tyłek! mam taki odlot.... i mega orgazm :D jedyny minus to taki ze dochodsze o połowe szybciej

a mój facet jękoli jak mu chcę włożyć palca, chociaż raz sam chciał ;) mówi, że go boli... no i że ma ciasno... a co mają kobiety powiedzieć? ;)

bys widziała jakie ja miałem opory by na to pozwolić. tylko ta \"moja cholera\" upiła mnie kiedys i dopieła swego. ale nie załuje :) zajebiste uczucie. :D

Gość sicretka
Witam🖐️ Ja często właśnie poprzez włożenie paluszka w obie dziurki jednocześnie- dochodzę bardzo szybko. Dla mnie jest to przyjemne-sprawdziłam to już kilka razy- prawie zawsze jest to z powodzeniem i przyjemnością dopełniającą rozkosz:-), ale wydaje mi się, że sedno tkwi w tym, aby partner wyczuł moment największego podniecenia i rozluźnienia kobiety:-) powodzenia:-)