Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabianek falbanek

gdzie pracujecie studenci zaoczni???

Polecane posty

Gość fabianek falbanek

Gdzie najlepiej poszukac pracy po maturze żeby zarobic na studia zaocze?

Gość teolog
ja nigdzie,bo jak tylko powiem że studiuje to odrazu żaden pracodawca nie chce przyjmować do pracy,ale niedawno obroniłam licencjata i złożyłam podanie do szkoły o prace jako katechetka.Może się uda :)))

autorze poszukaj na poczatek jakiegos stazu :) pieniadze takie sobie, ale zawsze jakies. No i jak uda Ci sie z tego na szkole odlozyc to bedziesz mistrzem ;) mimo to zawsze jakis grosz. Mozesz tez odrazu normalnej pracy poszukac, ale jak jestes po LO to tak naprawde nie masz zadnego zawodu :O i moze byc ciezko.

Gość to pewnikiem jakis frajer
sprzedawca w sklepie, praca w gastronomii, ogólnie usługi, recepcja/kancelaria/obsługa biura małej firmy - do tego nie jest konieczne konkretne wykształcenie.

urzad, ale ja juz po licencjacie, zaczełam od stażu na I roku studiów, potem zostałam na rok na miejscu interwencyjnym. nastepnie mi nie przedłuzyli umowy,, siedziałam pół roku na bezrobociu z prawem do zasiłku, teraz od marca pracuje znowu na interwencyjnym w innym urzedzie a le tylko na pół roku, podejrzewam ze umowy mi nie przedłuża i znowu zostanie mi bezrobocie (ale juz bez zasiłku) albo staż jak sie da!!

Gość Do - teolog
Kto normalny teologię nauczycielska studiuje by mieć potem zawód który daje pieniądze :)? To sie bierze jako dodatkowe studia ;) Aha - i jeszcze jedno - na teologii nie ma licencjata... :D więc nie ściemniaj :) Są całe 5letnie studia po których zdobywa się tytuł magistra. To nie jest zarządzenie z marketingiem gdzie po trzech latach możesz zrobić licencjata :D

Gość takie wpisy mnie wkurzaja
google... sprawdź i zobacz, że jednak można mieć licencjata z teologii:O

najczęsciej sa to jakies restauracje (kelnerki) albo bary, pozatym moze też byc coś w biurze (jako goniec) albo coś fizycznego (lecz to juz dla maturzystów:)