Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluz wydobywajacy sie z cipki.

sluz wydobywajacy sie z cipki.

Polecane posty

Gość sluz wydobywajacy sie z cipki.

Panowie bo do Was to kieruje.. jestem kobieta.. zdrowa nic nie mam stwierdzone.. no ale ... i tu wlasnie pytanie do Was.. w rozne dni roznie pachne.. w rozne dni mam rozne wydzieliny np w dni plodne mam takie gluty z niej sie wydobywajace przezroczyste czasami biel ciagna sie nie milosiernie wowczas.. a on jak mi robi minete to wciaga je jak makaron mlaszcze i mowi pycha.. ja sobie mysle, ze tak na prawde to go to brzydzi ( bo mnie tak moja wlasna cipka ) innym razem jestem taka wilgotna ze o matko ale jak mam gluty albo jakies takie sluzy dziwne to sie wstydze tego a on sie tym zachwyca i mowi mniam.. jak mam normalnie to tez mniam CZY MOJ FACET MOWI TAK TYLKO ZEBY MNIE NIE STRESOWAC I UDAWAC ZE GO TO FAKTYCZNIE PODNIECA????? no bo mi sie jej zapach nie podoba a i smak ( sprobowalam ) tez nie bleeeee... a te gluty nieraz ciagnace to ochyda :/ NApiszcie jak jest u Was.. co Was podnieca w niej.. DODAM ze on uwielbia strzelac mi minety moglby bez konca.

Gość sluz
no co??? no bo nie wiem co o tym myslec

na moj gust to jestes kobieta z penisem , chlop udajacy babe, albo miewasz fantazje ze glowa boli, kulinarne? Mozliwe ze napchalas sobie spagetty celem podgrzania i zapomnialas.

Gość koloo
nie rozumiem w czym jest problem.To chyba normalne ,ze hetereseksualny mezczyzna to lubi.KObieta moze czuc obrzydzenie do kobiecych sluzow ,ale dla mezczyzny to przyjemnosc

Gość sluz
koloo ale gluty tez?

Gość sluz
no ale chyba ze mna wszystko ok?

Gość dirdir
Tak wszystko ok z Tobą .Jestem kobietą co prawda ale zapewniam Cię, że nie dzieje się nic niepokojącego. To normalne, że śluz nie jest jednakowy w różnych fazach cyklu, jednakże mężczyźni są tak skonstruowani, że lubią ten śluz niezależnie od tego jaki on jest. Bo przeciez to im ma smakować nie nam:)

Gość m-o-n-i-a
heh...tez sie zastanawialam czy facetom to smakuje...:) ale chyba nawet sama mialabym ochote zrobic minetke jakiejs dziewczynie... hehe taka fantazja:D kto wie...

Gość prawie się porzygałam
jak to przeczytałam :-O

Gość kamilkaaaaaaaa
omg :s własnie jem i chyba zwroce jedzienie z powortem na talerz :8

Gość Slavemax84
Witam Atrakcyjny niewolnik 32 lata 180 cm 90 kg Ciemna karnacjia Niewolnik do kompletnego zdominowania dla pani.. Dziewczyn par bądź paczki znajomych. Poddany do sprawowania nad nim władzy 24 na7. Jako poddany godze się na wszystko bez granic i tabu Wykonuje każde polecenie w każdym miejscu. Mogę dojechać na służbę w każdy rejon Polski ( jeśli będzie to służba na stałe) Jeśli ktoś chce się tylko zabawić by dać ujścia swym perwesyjnym zachciankom.. Jestem ze śląska. Jestem gotowy na każdy rodzaj służby Można mnie Bic Ponizac Tresowac Mogę być chłopcem na posylki Poddanym do pracy i służby ( oddaje zrobione pieniądze pani bądź państwu) Można użyć mnie jako mebla Jako sprzątaczki Psa do gotowania prasowania służby w domu Można mnie sprzedawać i wynajmować dzięki czemu tak też zarabiać na psie Można mnie skazać na zwykłą pracę Wystawiać w sieci Sprzedaż filmów zdjęć lub prowadzić blog poświęcony poddanemu.. Dla chętnych.. Niewolnika można trzymać wszędzie Pokój Piwnica Strych Działka Garaż Pomieszczenie gospodarcze Itp Temat rzeka Kontakt do mnie bbddss84@wp.pl Niewolnik bardzo dobrze mówi w języku angielskim dla zainteresowanych poddanym mieszkających poza granicami Polski

Gość gość
Naprawdę facetom to smakuje??

Gość gość
Gluty ci z pi'zdy wyżera? Desperat jakiś pipie'rdolony... Gdyby mi się takie coś trafiło podczas seksu to bym się zawinął i tyle by mnie widziała... OBRZYDLIWA JEST KOBIETA ANATOMIA... ODRAŻAJĄCA.

Gość Tomekkkk
dziś Nie, normalnych facetów do odraża. Zapewniam.

Gość gość
Normalnych może to i odraża, ale normalni i HETEROSEKSUALNI to uwielbiają, to dla nich czysta ambrozja. Jasne ze kochający inaczej będą tym zniesmaczeni, ale HETEROSEKSUALNI kochają smak kobiecych soków. Tak było zawsze, jest i będzie.

Gość gość
dziś Buahahahahahah :D Smacznego wyżerania grzybów z pi'zdy ambrozjuszu :D Ahahahah :D