Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mna szarga

czy zony chcą wiedziec z kim zyją???

Polecane posty

Gość a niech sie dowie

do ale mna szarga ---------> ja na Twoim miejscu dałabym tej kobiecie do myślenia...i zamknęła tę sprawę na siedem pieczęci;) po co Ci taki chory film? ;) Powodzenia, ważne, że Ty już wiesz, co to za typ był

Gość taka jedna.......
fragolka jeśli mają taki układ że obydwoje zdradzają to żonie nic to nie przeszkodzi.A jesli ona wolałaby wiedzieć?

to zona myslisz nie domysla sie niczego?? maz mial 3!!! kochanki..czyli raczej nie było go czesto w domu a ona taka głupia ze wierzyła, ze on w pracy itp.... no prosze.. Napewno wie, a skoro nic z tym nie robi to chyba cos to oznacza...

Gość najarany pelikan
swoja droga..zona ktora nie widzi tez jakas dziwna jest :o po co sie wiecznie nakrecacie jedna na druga..przeciez nie wiecie co robia jak ich nie ma, po co o tym dumac....ja po prostu tego nie rozumiem !

a bo to mało głupich kobiet??? no proszę Cię...;)

pelikan..... współczuję ci takiego myslenia...naprawdę...widać w skurwionym świecie żyjesz... bywa...

Gość patyk
No, jeśli to jest taki typ kobiety, która nie potrafi żyć bez męskich portek u boku ( pelikan) - nieważne, czy zdradza, bije czy pije, byle był - to może jej lepiej nie wiedzieć :P

Gość taka jedna.......
oj fragolka, czasem naprawde można nie widzieć pewnych rzeczy. Nie dlatego że ktoś nie chce widzieć tylko że ktoś się tak świetnie maskuje. Albo kobieta może być tak zakochana i po prostu nie zdaje sobie sprawy. Albo brakuje jej konkretów.

myslisz sie, mam ciotke, ktora była w sytuacji zony... udawała ze nie widzi, poczekała, jemu sie znudziło a teraz para gołabków zyja sobie dalej. Wiem co znaczy kochac bez pamiecia..o ile cos takiego miłoscia mozna nazwac, i jak bardzo zona potrafi udawac i cierpiec wierzac w lepsze jutro..

chociaz jak młoda zona lepiej powiedz, to ejszcze sobie zycie ułozy..jak starsza bedzie jej ciezej..:(

Gość ale mna szarga
żona jest młoda o 10 lat młodsza, on o 2 lat siedzi w UK ona w Polsce.... maja dziecko... ....on w Uk mieszka sam... ona w polsce sama...nie zdradza go napewno...i pewnie go kocha.... nie zrobie jej krzywdy.... ...i raczej nie powiem ...ale jest mi jej bardzo żal....samej siebie tez...

współczuje ci bardzo :( ja bym nie powiedziała, mimo ze napewno chcesz ja ostrzec przed chamem..jesli on jest tak daleko to teraz wszytko jasne jak mu to uchodziło na sucho.. On jak wroci do zony to moze zrobi sie porzadniejszy...tesknota i pozadanie robia z ludzmi rozne rzeczy.. A ty szukaj sobie faceta, ktory ebdzie ciebie wart i nie marnuj czasu dla jakiegos osranca..

Gość patyk
Biedna, dziecko ma z takim gnojkiem :o Uważam że powinna wiedzieć, ale na pewno będzie jej ciężko. I może mieć kłopoty z ułożeniem sobie życia na nowo jeśli ma dziecko. Chociaż - kto wie..

Gość niedobrze mi
ech..

Gość taka jedna.......
fragolka... sama byłam w sytuacji żony zdradzanej (powiedzmy że prawie zdradzanej bo w łóżku nie ladował) wszyscy wiedzieli tylko ja nie. Nie dlatego że nie chciałam, tylko mąz miał jeszcze inny problem którym byłam "zajęta". Prawda o nim pomogła mi w podjęciu ostatecznego kroku. Gdyby nie to, pewnie bym sie dalej łudziła że jest w porządku. Dlatego jestem za tym by pwoiedzieć.

skoro on jest w UK znaczy ze jest dla kasy..a kasa wedruje do zony i dziecka...to tez troche daje do myslenia ...:(

Gość niedobrze mi
"chodzi na dziwki..." -->lądnie pelikan podsumował autorkę...chodzi mi o kategorię...:/

Gość madry znawca
a kogo to kurwa obchodzi? Ty jestes winna, jego zona tez jest idiotka, ,olej to i zacznij od nowa zyc, donoszenie z psychologicznego punktu widzenia nie jest niczym innym jak podnoszeniem wlasnej wartosci, wiec jesli uwazasz ze poprzez powiedzenie jego zonie bedziesz czuc sie lepiej, to zrob to , ja mysle ze i tak bedziesz zerezm.Stalas sie nim wchodzac w taki zwiazek i piszac o tym na forum.

Gość zony nie chca wiedzic
ja wolabym nie wiedziec,z emoj moz mnei zdradza-nei uznaje rozwodow,woal bym miec spokojna glowe zreszta ona kiedys sama sie dowie a to Ty wyjdzies zna ta zla

Gość ale mna szarga
niestety wiekszośc kasy lądowała na przyjmowanie kobiet które zapraszał.....a wyrywał je na portalach randkowych... 3 kochanki miał jeszcze z polski......żadna o żadnej nie wiedziała:)...dowiedziałam sie ja:).....przez swoja ciekawośc:) no cóz ...zdarza się:)...jakos niechcący udalo mi sie wejsc na jego komunikator....i wszystko sie wyświetliło jak na dłoni....myślałam że umre w pierwszej chwili......nie umarłam ale nieźle dało mi to po d***e.........k*****o boli ...przejdzie to wiem...ja tez mam dziecko(nie z nim)...odbije sie i napewno mi sie uda, w to wierze:)

Gość Tamarka 12
a ja bym chcial wiedziec, milalabym zal do tych co wiedzieli a mi nie powiedzieli

Gość najarany pelikan
dziwnki nie bylo podsumowaniem autorki absolutnie !! ale fakt jest faktem..godzila sie na taki uklad. Odpusc sobie dziewczyno i zajmij sie swoim zyciem :)

Gość ale mna szarga
nie godziłam sie najarany pelikanie...ja nie wiedziałam nic o tym....jak sie dowiedziałam to skończyłam ta znajomośc...to on do mnie wydzwania i pisze...i prosi o wybaczenie....i o kolejna szanse... nie chce z nim byc bo się nie zmieni...chociaż go bardzo kochałam to sama kuku sobie nie zrobie....czytaj uważnie co piszę a potem komentuj:)

Gość przykładna żona
rodzice mojego kumpla rozwiedli się, gdy jego mama dowiedziała się o 4 kochance ojca, trzy znosiła, czwartej już nie dała rady

Gość najarany pelikan
nie wiedzialas ze jest zonaty ?? (nie chce mi sie czytac odpoczatku zaintrygowal mnie sam tytul )

Gość zapomnij
o takim małpiszonie Mial przed Tobą 3 kochanki, miał też żonę. Uważasz, że byłabys ostatnią? A jego związkowi z żoną nie wróżę nic dobrego, w końcu kiedyś cos się wyda i nie będą razem. Wiekszoąść żon domysla się, jesli nie qwie tego na pewno, jednak akceptują sytuację z wielu wzgledów...strach orzed samiotnością, dziecie, niepewna sytuacja materialna... Nie mów jego żonie. A Ty? żyj dalej swoim życiem, on nie jest wart nawet wspomnienia. Wiem, że boli też ciebie, zostałaś oszukana przez kogoś, kogo obdarzyłaś uczuciem...to przykre doświadczenie. Wyciągnij z tego wnioski . Ja dostałam kopniaka psychicznego tak od męża jak i od kochanka. Jeden i drugi ti TYLKO facet.

Gość ale mna szarga
do najaranego:) pisałam już ...przysięgał ze ma rozwód!!!!!!!!!!!...o żonie mówił była.,....i nawet chciał mi dac wyrok:):)...a że się wyroku nie mogłam doczekać...zaczeło mnie cos gryźc i zaczełam szukać odpowiedzi....znalzłam ją w jego komunikatorze:)