Cold Updraft 66 Napisano 5 godzin temu Kolega się dobrał slrjii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 24 Napisano 5 godzin temu Do tzipy ci się dobrał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 66 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, wzorowa_pani_domu napisał: Do tzipy ci się dobrał? gkosdzmnr obelżywa spudernjci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 66 Napisano 5 godzin temu Zlgloszome pudernicoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 7 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Cold Updraft napisał: Kolega się dobrał slrjii Mam nadzieję że umylaś ciiipe i śmierdziało bardzo rybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 70 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Cold Updraft napisał: Kolega się dobrał slrjii No to uważaj, bo chłopy to predatorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, wyleniały sratuszczak napisał: Mam nadzieję że umylaś ciiipe i śmierdziało bardzo rybami Oj ty geju jak umyła to chyba nie śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, +RC+ napisał: No to uważaj, bo chłopy to predatorzy Ona tylko na to czeka z gotową kaczpom jaja wysiaduje ma okres godowy Edytowano 5 godzin temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 765 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci Do czego? To się nam trafiła kierowniczka forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu Ja to jednak wolę jak typy rządzą baby są za głupie pisdy w większości nie da rady ich słuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Oj ty geju jak umyła to chyba nie śmierdzi Zawsze śmierdzi, tylko po umyciu mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 70 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Ja to jednak wolę jak typy rządzą Jesteśmy do tego stworzeni po prostu. Taka nasza rola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Jesteśmy do tego stworzeni po prostu. Taka nasza rola. No wyobraz sobie że taka Gienia Salowa Bonibabol Srewka czy Madka Pieprzowa ci brzęczy nad uchem co masz robić, tylko z kapcia szlorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaaaa 3 Napisano 5 godzin temu ciekawe czy już gienię podpitą jusz tam piepszą we dwóch czy trzech huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora 5 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Córka mi zmarła napisał: No wyobraz sobie że taka Gienia Salowa Bonibabol Srewka czy Madka Pieprzowa ci brzęczy nad uchem co masz robić, tylko z kapcia szlorze wyobraź sobie, że twoje ogromne cycki - moje dłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 9 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci WTF? O.o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 70 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kreatura mody napisał: WTF? O.o to miało być: "zgłoszone obelżywa pudernico" gkosdzmnr obelżywa spudernjci zgłoszone obelżywa pudernico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu Nie wyobrażam se tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Weź wyrwij Srenie sobie Edytowano 5 godzin temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ja się dziwię facetom że są hetero baby są nie tylko oblesne ale jeszcze męczące i zyebane, tzipsko nie jest tego warte Edytowano 5 godzin temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 684 Napisano 5 godzin temu 48 minut temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci Znam ten bełkot i już tłumaczę. " Głodnemu chleb na myśli". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 70 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Ja się dziwię facetom że są hetero baby są nie tylko oblesne ale jeszcze męczące i zyebane, tzipsko nie jest tego warte Lepsza baba niż bycie peedziem. Ewentualnie celibat i kapłaństwo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Ja się dziwię facetom że są hetero baby są nie tylko oblesne ale jeszcze męczące i zyebane, tzipsko nie jest tego warte Na szczęście Nie każda jest taka jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, +RC+ napisał: Lepsza baba niż bycie peedziem. Ewentualnie celibat i kapłaństwo Współczuje wam chociaż wy lubicie tych cveli chamskich z tzipami ja nie lubię Edytowano 4 godziny temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1491 Napisano 4 godziny temu 54 minuty temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci Chcesz powiedzieć: Koszmarna ledwożywa sputum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 11 Napisano 4 godziny temu Podobno alkoholu nie tykasz. Czyli zażywasz bialy proch doprawiony ketrelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 939 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Lepsza baba niż bycie peedziem. Ewentualnie celibat i kapłaństwo Księża też to robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Księża też to robią To też ludzie i też błądzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 939 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, +RC+ napisał: To też ludzie i też błądzą. Do moich rodziców przyszedł kiedyś ksiądz po kolędzie, a ojciec jak go zobaczył, to powiedział, że ma kopertę i może iść. Był tak pijany, że ojciec nie chciał go słuchać Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 70 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do moich rodziców przyszedł kiedyś ksiądz po kolędzie, a ojciec jak go zobaczył, to powiedział, że ma kopertę i może iść. Był tak pijany, że ojciec nie chciał go słuchać A nam ksiądz w gimnazjum ze swojej pensji kupował książki do religii, bo to były czasy, gdy co roku nowy podręcznik musiał być do każdego przedmiotu i rodzicie często się zadłużali by dzieci miały podręczniki, więc by ich odciążyć to sam kupował, mimo że nie musiał. Potem był czas bierzmowania i było dwoje co chciało, ale rodzicie nie mieli pieniędzy by wpłacić na krzyże i przygotowania, to też z własnej kieszeni po cichu, dyskretnie za nich wpłacił - dowiedziałem się po latach od tego chłopaka właśnie. Edytowano 3 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach