Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolajola

dziwna diagnoza

Polecane posty

Gość jolajola

Czy słyszałyście kiedykolwiek o czyms takim? Zdarzyło mi się kilka razy , że krwawiłam lekko lub plamiłam po stosunku. Myslałam, ze to nadżerka, ale ginekolog powiedziała mi, że mam tam bardzo wrażliwe naczynko krwionośne, które pęka przy podrażnieniu. czy to mozliwe?????

Gość jolajola
?????

Gość mała22
Hmm, nie słyszałam nigdy o czymś takim. Może idź do innego lekarza (tylko nie mów, że już byłaś z tym i nie mów co mówiła Ci ta lekarka) i zobacz co on zdiagnozuje. Lepiej dmuchać na zimne. Pozdrawiam,powodzenia!

Dla mnie to raczej jakieś obtarcia wewnątrz, może powinnaś stosować jakiś lubrykant, żeby był poslizg.

Gość jolajola
dzięki. ale raczej nie mam problemu z suchością, wręcz przeciwnie. Acha - czasami nawet w czasie badania/po badaniu zdarza sie kilkukropelkowe krwawienie. Lekarz stwierdziła, że mam malutką nadżrekę, ale na tyle małą ,że nie trzeba nic z nią robić. Byłam u innego ginekologa kiedy moja była na urlopie- Ale ta druga też powiedziała, że nadżerka jest malutka, a krwawienia moga być spowodowane ...pigułkami. O tyle mało pradwopodobne, że to się zdarza sporadycznie.