Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one są cudowne

A teraz dla odmiany cos o puszystych

Polecane posty

Gość one są cudowne

Hej dziewczyny:) czytam te wszystkie tematy o szczupłych laskach i słabo mi sie robi jak oglądam wypowiedzi niektórych facetów np goscia o ksywie "fajny men z wawy" jak czytam to co on smaruje to jestem za aborcją:/ Ja na przykład uwielbiam kształtne kobiety, lubię widzieć na ulicy dziewczynę, która ma prawdziwie biodra większą pupę i ogólnie kształty które okresla sie mianem rubensowskich. Na dodatek zauważyłem jeszcze jedna prawidłowosc. Puszyste kobietki są z reguły bardziej wesołe, mają ogromne poczucie humoru i potrafią podejsc do wielu spraw z dużym dystansem i co uwielbiam często się uśmiechają. A dużo bardziej za 20 lat wolałbym zobaczyc rano u swojego boku kobietę, która ma zmarszczki wokół ust spowodowane ciagłym uśmiechaniem się niż takie obrzydliwe zmarszczki na czole od ciągłego krzywienia się. Zresztą te kobiety okrąglutkie są...kobiece:D maja idealne kształty a ja po stokroć bardziej wolę poczuc aksamitny miękki brzuszek w swoich objęciach niz wbijajace sie w ciało gnaty wieszaka. Ot...takie moje zdanie:)

Gość tak jestem
za!! :D puszyste sa super!

Gość one są cudowne
haha! jednak nie jestem sam!! :D

Gość tak jestem
no cos ty duzo jest takich jak my... tylko wiesz jakos zaden sie przyznac nie chce :-o

Gość PUSZYSTAx
brawa za odwage i wyrażenie swojej opini

jestem i ja! :D no moze nie przepadam za otyłymi ale jak jest tak troche ciałka \"tu\" i \"tam\" to jest zajebiscie :D

Gość cos mi sie wydaje
ze topik zalozyla gruba kobieta, tylko podszyla sie pod faceta aby innym grubym dac nadzieje i z mysla, ze moze jacys faceci ja popra

Gość one są cudowne
coś mi sie wydaje.... a niech ci sie wydaje co chce sugerujesz, ze nie ma na swiecie faceta, któremu mogłyby sie podobac kobiety okrągłe? A mnie sie wydaje, ze jesteś wieszak:D

Gość one są cudowne
a dla wielbicieli kobiecych kształtów. Co wam się najbardziej w takich kobietkach podoba? Dzielcie sie opiniami:D

Gość one są cudowne
Dziwie sie facetom, ze lubia wieszaki. Kobiete trzeba miec za co zlapac. Oto moja wybranka: http://tinyurl.com/hfepk nie lepsza od tych wychudzonych dziewczyn?

Gość one są cudowne
oho!! jestem znany!! podszywają sie już po mnie!!:D juhu!!