Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę ale nie ma o czym

Czasem chciałbym sobie pogadać, ale nie mam z kim i nie mam o czym

Polecane posty

Gość dolinaaaa
mjnm to jaki/jaka jestes

dolinaa--->miej to gdzieś... chcę ale nie ma o czym--->:P:P:P:P:P

Mam naprawdę przerąbane życie. Gdyby nie psycholog, to nie miałbym nikogo z kim mógłbym pogadać. Nikomu nie ufam, a psychologa obowiązuje tajemnica lekarska - dlatego z nim mogę.

Gość dolinaaaa
chwilowo siedze przed kompem, pije piwo jak za starych dobrych, polskich czasow:(

Gość dolinaaaa
moze to lepiej ze nikomu nie ufasz ja ufam kazdemu, bo skoro ja nie krzywdze to dlaczego mnie maja skrzywdzic, ale i tak zawsze dostaje po dupie mjnm to jaki/jaka jestes

chcę ale nie ma o czym--> a ile masz lat? tak około? ;) dolinaa-->a Ty ile masz latek, powiesz?;0

Gość chcę ale nie mam o czym
Około 30

Gość dolinaaaa
za 20dni 30 mi stuknie a ty

Gość dolinaaaa
wtedy to bedzie totalna dolina:( niech juz bedzie ta 30 tka to bede odliczala czas do 4otki :o

to normalna faza dekadencji to co przezywacie obydwoje...:o🖐️ ...w tym wieku to podobno normalne...ja mam parę lat mniej, ale Was rozumiem....z ludzmi to nie da się gadać...Wy to chociaz macie potrzebę a ja nawet potrzeby gadania z nimi nie mam....:o

Gość dolinaaaa
to sie ciesz ze nie masz takiej potrzeby, ja wlasnie teraz potrzebuje z kims pogadac i musze sie zalic kumpeli przez mail i troche wam tutaj, bo tu gdzie jestem nie mam nikogo

Gość dolinaaaa
generalnie nie mam doliny, ale w tym tyg. pewne marzenia pekly jak banka mydlana i mam dol, ale ja twardziel jestem i jak zawsze dam rade

a dlaczego straciłaś marzenia? co się stało? nie przejmuj się, może sobie kimnij ;)..bo może ze zmęczenia Ci się wydaje ze wszytsko jest do luftu...

Gość dolinaaaa
szkoda pisac, bylo minelo na dzisiaj moim problemem jest brak osoby ktorej moglabym sie wyzalic mecze znajomych esmi lub tu na kafe cos skrobne

a nie masz przyjaciółki albo przyjaciela? ..przeciez to mozna zwariować jak sie nie ma kogoś takiego..:/

Gość dolinaaaa
co do zmeczenia to sie nie mecze:) tu gdzie jestem mam relax 15h na dobe:), no chyba , ze nuda mnie zmeczony, dobija mnie brak netu, takie klikanie z doskoku to nie klikanie, przez net to choc ze znajomymi moglam pogadac a tak to :o

to i tak fajnie że masz znajomych, bo ja uciekam od ludzi ale tak naprawde bardzo mi brakuje kontaktu z drugim człowiekiem tzn. zeby normalnie pogadać a nie słucchać tylko co inni mówią ...

Gość dolinaaaa
jestem za granica, sama, tu nie mam nikogo wszyscy w Polsce moge tak zyc ale musze wiedziec, ze mam dla kogo, bylo tak przez chwile mialam dla kogo,ale bylo i juz nie wroci

Gość dolinaaaa
dzis to i tak swieto ze tak dlugo siedze przed kompem zaraz zawolaja mnie na kolacje i sie skonczy klikanie :(

Gość dolinaaaa
a gdzie autor tematu?

Gość dolinaaaa
kurde ale mam potrzebe gadania, posty nabijam nic nie poradze na to ze gadula ze mnie gdybym teraz dorwala jakiegos Polaka to bym go zagadala na smierc:) ale jeste nadzieja, ze w tym tyg. rodacy mnie odwiedza:D to sie nagadam

Gość dolinaaaa
ok spadam na kolacje, milo by

Już jestem

Gość dolinaaaa
weszlam tylko na chwile nistety nie moge byc przy kompie, szkoda pojawie sie pewnie jutro na chwile, moze w niedziele trzymaj sie milego wieszoru pa

Gość dolinaaaa
dzis mam calkiem dobry humor, ale dalej nie ma z kim gadac, nuda