Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fallka

To normalne uczucie?

Polecane posty

Gość Fallka

Przyjaznie sie od pewnego czasu z pewnym facetem ktory jest starszy odemnie jakies 8lat. Ale czuje doniego pelna sympatie, nadprawde zadnej wiezi czysto partnerskiej. Nawet staralam sobie to wyobrazic. Bardzo go lubie on tez. tyle ze niewiem co on do mnie czuje, bo dla mnie jest on super przyjacielem. Lubie sie do niego przytulic, dac w policzek buzi, posmiac sie, wyzalac, razem przebywac, usmiechac itd Co on czuje do mnie. Moze mu powiedziec o tym co czuje do niego?

Gość Fallka
Czy któras/yś tak miał/a >? badz ma>?

Gość DORISA
radze nie mówić tylko czekać na jakis ruch z jego strony, bo jak mu powiesz a on nic do ciebie nie czuje itp to Wasza przyjaźń może się popsuć. Pozdrawiam

Gość Fallka
Dorisa masz racje. lepiej sie wstrzymac z tym powiedzeniem ze czuje do niego czysto przyjacielskie uczucie. Chociaz on duzo okazuje skrycie sympatie do mnie. mam nadzieje czysto przyjacielska nizeli partnerska. Pytal sie czy w ten sam dzien i miejscu tez bede pewna impreza, moi znajomi mieli mnie zabrac na obiad ale niezdazylam znimi jechac i ten zaoferowal ze moge zabrac sie znim bo on ma zamiar wybrac sie gdzies do knajpy. A pozatym usmiecha sie do mnie ze az mnie przeszywa do srodka :) gdy ja na niego nie patrze to z katem oka widze ze on patrzy na mnie sie. lecz nie chce odemnie zadnego kontaktu. mowi czesto ze wierzy w p rzeznaczenie. co ja mam o tym myslec. sama do niego czuje wielka przyjazn. :)

Gość hej hej
cos mi sie zdaje ze to ocs wiecej, tylko sobie probujesz wmowic ze to przyjazn... czekaj jak sie sprawa rozwinie, ale z tego co piszesz wnioskuje ze chyba u Ciebie jakies motylki w brzuszku tez latają co??

Gość Fallka
Hmmm w sumie niewiem w zupelnosci co czuje, ale wiem ze to napewno jest wielka sympatia i to cos co nieumiem wyjasnic. tak od srodka przeszywa czlowieka moze to te tzw motylki jak mowisz? :) Ale jak narazie niemam checi znim sie calowac czy cos wtym stylu, lubie poprostu jak widze go. on sam widze ze jakby bronil sie tego ze mnie widzi, ale jak juz jest blisko mnie to podejdzie porozmawiamy. Kiedys stal z jakas kolezanka i rozmawial sobie i jak mnie zobaczyl to ja przeszlam i udalam ze go niewidze to katem oka widzialam ze patrzyl sie namnie i nawet jak przeszlam to sie patrzyl bo sie obejrzalam niby ze to sie tak rozgladam. Myslal moze ze stane przy nim czy co.?

Gość tesknisz jak goo
nie widzisz?? bo przyjazn nie teski;) chcesz go na wylacznosc?? przyjazn lubi sie dzielic:) wydaje mi sie ze gdybys byla pewna tej przyjazni to bys nie zakladala tego topicu cos cie gnebi i chyba nie wiesz czy to przyjazn a dobry kontakt to moim zdanem moze byc dobra podstawa zwiazku:))

Gość Fallka
tak gnebi mnie dlatego zalozylam ten topic by sie dowiedziec od innych forumowiczek co to moze byc, a moze cos podobnego przechodzą etc O tym kontakcie to mowie w sensie telefonu, emaila itp ze niemamy, ale jak sie widzimy to krazymy wokol siebie choc to jest takie ze nikt by sie nieskapnal ze miedzy nami cos jest jakas chocby wiez przyjazni :) to tak wyglada, a ja sama siebie pytam czy to jest przyjazn czy moze zaczyna sie kochanie? :)

Gość Fallka
wypowiadajcie sie dziewczyny :)

Gość Fallka
Niewiem co sadzic. :(

Gość piwne oczy
a ja tak mam(no podobnie )do faceta,który odegrał w moim życiu badrzo ważna role(obustronnie).....powiedzmy taka niespełniona miłośc...z różnych przyczyn nie możemy być razem,ale jest moim najwiekszym przyjacielem...uwielbiam z nim rozmawiać,coś dla niego zrobić,załatwić,pomóc ,wygadać sie.....ale jest tak dlatego,ze czuje do niego coś wiecej.........

Gość Fallka
piwne oczy- mowisz ze robisz to bo czujesz do niego cos wiecej. Hm dobrze ze jestes tego swiadoma, bo ja wlasciwie czuje bardzoo duza sympatie do niego, ale to chyba taka milosc partnerska nie jest. chociaz nieukrywam ze jestem temu przeciwna. Spotykacie sie w jakiej czestotliwosci>? co ile? masz kontakt do niego?

Jestem tu nowa ale mam problem poznalam meszczyzne ktory mi sie bardzo podoba rozmawiamy wiele spotykalismy sie nawet kochalismy sie bylo nam cudownie sexs wyszedl tak nagle nie moglismy sie powtrzymac pragnelismy siebie pozniej powiedzial ze cos czuje ale nie jest to milosc nie wie sam co to jest zebysmy dali sobie czas zeby wszystko powoli dojrzewalo zeby zadno z nas nie bylo skrzywdzone ze daje nam szanse ze nie czuje milosci zeby bylo miedzy nami przyjazn partnerska co to znaczy nie wiem co mam zrobic powiedcie mi jak postapic wiem ze mnie lubi ze go pociagam ze lubi rozmowy ze mna choc czasem. Robi uniki i mowi ze musi byc twardy ze musi mnie stopowac pogubilam sie nie wiem co mam robic jak postapi pomocy

Gość gość
"Jestem tu nowa ale mam problem poznalam meszczyzne ktory mi sie bardzo podoba rozmawiamy wiele spotykalismy sie nawet kochalismy sie bylo nam cudownie sexs wyszedl tak nagle nie moglismy sie powtrzymac pragnelismy siebie pozniej powiedzial ze cos czuje ale nie jest to milosc nie wie sam co to jest zebysmy dali sobie czas zeby wszystko powoli dojrzewalo zeby zadno z nas nie bylo skrzywdzone ze daje nam szanse ze nie czuje milosci zeby bylo miedzy nami przyjazn partnerska co to znaczy nie wiem co mam zrobic powiedcie mi jak postapic wiem ze mnie lubi ze go pociagam ze lubi rozmowy ze mna choc czasem. Robi uniki i mowi ze musi byc twardy ze musi mnie stopowac pogubilam sie nie wiem co mam robic jak postapi pomocy " Jak sam powiedział "nie czuje do Ciebie miłości" Lubi Cię, ale to wszystko. Wykorzystał to, a Ty dałaś się nabrać. Teraz musisz przestawić się na relacje koleżeńskie. Nie pozwalaj sobie na takie "zabawy" z nim, bo będzie Ci coraz ciężej. On nic od Ciebie nie chce, jesteś dla niego koleżanką. On nie zacznie nagle Cię kochać.