Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia...

Chce miec WIEKSZY BIUST..............

Polecane posty

Gość Sylwia...

mam malu biust (mala miseczke B)co mozna zrobic aby sie powikszyl??nie wchodzi w gre operecja plastyczna

Gość amelia81
ja mam jeszcze mniejsze i chyba jedynym lekarstwem na mój problem jest zaakceptować je. jest ciężko, ale mój mąż uparcie mi wmawia, że takie są piękne i jak dla niego wystarczające! Problem nie lerzy po stronie przeciwnej płci ale w nas kobietach.Źle czujemy się z myślą, że czegoś nam brakuje(biust jako wyznacznik kobiecości)!Jesli masz partnera to jemu napewno się podobasz, gdyby chciał kobietę z wiekszymi piersiami to nie byłby z Tobą!

Gość Sylwia...
Moj chlopak tak samo mowi ,ze sa piekne..ze woli mniejsze itd..ale ja osobiscie sie sobie nie podobam (chodzi o piersi)..Gdy tylko jest lato i widac dziewczyny,ze maja duzy,a przynajmniej wiekszy biust.To wmawiam sobie,ze moj chlopak sie patrzy...i ze woli wiekszy..a tu chodzi chyba tylko o moja manie na tym punkcie..

Gość Sylwia...
staram sie od niego wyciagnac odp ze mam za male piersi..choc on nigdy tak nie powiedzial..

Gość Sylwia...
Czy ktos ma jeszcze takie kompleksy?i jak z tym walczyc...??jak sie sobie podobac..bo w tym prolem

Gość minimka
niestety, chyba nic nie da sie zrobić. Mam to samo, a mój mąz cierpliwie powtarza,że są najkochańsze..... Kiedys czytałam tutaj o jakimś masażu, podobno pomaga,ale nie pamietam w jakim kierunku. Może spróbuj cos tutaj poszukać..... Jak znajdziesz to daj znać..... No i najważniejsze to chyba dbac o piersi.. Zeby nawet takie małe przyciągały wzrok ukochanych

ja mam za duze moge Ci troche pozyczyc:P mniejsze lepsze... przynajmniej nic cie nie obciaza jak biegasz... aaaa masakra

Gość przytycie nie pomaga....
ja przytyłam przez zime ok 7 kg głównie w biodrach....a piersi ani rusz.... miseczka - małe a... :O ratunku....

Gość małaaaaa
hej pisze tu pierwszy raz...słuchajcie mam pytanie mowicie ze wasi mezowie mowia ze sa piekne...to i=jakie dokladnie macie rozmiary i mam do was pytanie ja mam 15 lat i 70-75 A zalezy od biustonosza i moj chlopak chce sie ze mna kochac pierwszy raz a ja powiekszam sobie biust biustonoszami push-up i nie wiem jak zareaguje czy powinnam sie tym przejmowac ze wtym wieku mam tak maly biust odpiszcie prosze czekam

Gość mam podobny problem jak mała
jestem troche starsza, ale nawet na basen glupio mi isc, nosze wkladki do wszystkich stanikow i wszyscy mysla ze mam fajna figurke, a ktos moglby sie rozczarowac gdybym zdjela bluzke...

Gość mam podobny problem jak mała
mala, kochaj sie w staniku.

Gość do małej
a może poczekaj jeszcze z tym sexem, co? 15 lat to trochę mało i później będziesz żałowała.

Gość pati651
Ja też mam taki problem. Niby mam jeszce 15 lat to moze mi jeszcze urosna co? :D ale przy moim chłopaku czuje sie okropnie kiedy on dotyka moich piersi.. a na dodoatek ostatnio stwierdził przy kolegach że sa ze małe!!! maskarada! czy sa jakies metody zeby je troszki powiekszyc? prosze odp..

a ja lubie moje male :D przynajmniej nie trzeba stanika ciagle nosic, bo nie opadaja. w zyciu bym sie nie trula tymi wszystkimi herbatkami na porost biustu, tabletkami i innymi syfami, juz jedna znajoma sie raka piersi nabawila od tego.