Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaraaaaaaaaaa

kurde znow zrobil mnie w balona

Polecane posty

Gość naiwniaraaaaaaaaaa

moj ex po rozstaniu wodzil mnie za nos przez 1,5 roku, obiecywal zycie razem, wielkie love, rodzina, dziecko itp ja glupia wierzylam, ufalam kochalam jakies 5 mies temu przerwalam to bledne kolo-zerwalam wszelki kontakt a on sie odezwal miesiac temu, pragnac "przyjazni"... oczywiscie znow to bylo klamstwo - teraz widze ze ma "ucieszony" opis a jego byla tez jest na gg, czyli chyba znow cos z nia kreci to ja zawsze kochal a ja bylam lekarstwem na zranione serce

Gość naiwniaraaaaaaaaaa
jestem zla, wsciekla, przykro mi i jakbym go dorwala to bym nim porzadnie potrzepala chyba usune to cale gg i sie odizoluje od tego drania

Gość naiwniaraaaaaaaaaa
jak mozna byc tak wstretna kreatura i zawracac glowie dziewczynie, ba robic jej wode z mozgu przez tak dlugi okres czasu?

Gość poprostu wez
zabloku go na gg i odrazu skapnie o co chodzi

Gość naiwniaraaaaaaaaaa
wiesz blokowalam go juz raz, ale on wtedy bedzie wiedzial ze mnie to ruszylo, ze mi zle....

Gość poprostu wez
to poprostu sie do niego nie odzywaj...daj sobie z nim spokoj i pokaz , ze masz klase

Gość naiwniaraaaaaaaaaa
nie pisze do niego nie jest juz takie wazny dla mnie jak kiedys ale mam zal ogromny ze odnowil kontakt tylko po to zeby znow wbic mi noz w plecy co za kurwa frajer polaczek pierdolony na emigracji nienawidze go

Gość ooooooooo
widze ze nie jestem sama, mnie wodzil za nos dwa lata

Gość tez tak mialam
ta sama sytuacja, skad oni sie biora

Gość Maritza
Z Twoim byłym widocznie jest coś nie tak skoro nie może sie zdecydować. Nie brnij dalej w tą znajomość bo to nie ma sensu. Po jakimś czasie sama sie przekonasz że dobrze zrobiłaś i będziesz się z tego bardzo cieszyć. Olej go bo on nie zasługuje nawet na Twoją przyjażń!

Gość ktos inny
czasami ciezko jest rozstac sie z osoba z która zyło sie kilka lat. To sa wspolne chwile, wspomnienia, marzenia...czas upływa a jednak w nas to zostaje. Może przyczyna owych zachowan waszych ex ma podloze bardziej skierowane na potrzebe "posiadania" kogos bliskiego kim bylyscie dla nich. Tyle lat - tyle fundamentu w pamieci. Mozna to porownac do utraty bliskiej osoby, która jest im potrzebna bo była w ich zyciu i odegrała duze znaczenie. Pozdrawiam