Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózkarnia

dziewczyny jakie macie wózki???

Polecane posty

Gość wózkarnia

jesteście z nich zadowolone? co byście w nich zmieniły-ulepszyły, a co za nic w siwecie byscie nie ruszyły????????

Gość iza..
Tomas za 500zł.Wiekszosc z Was go wysmieje, dla mnie jest ok.spacerujemy często po lesnych drogach, nierownej powierzchni.Naprawde nie jest zły.Różowy, bo mamy dziewczyneczkę.Na pewno nie full wypas,ale uwazam ze jest ok.Oczywiscie wolałabym zeby spacerowka miala z 3 poziomy do podnoszenia,a jest 1 i strasznie mnie wkurza, bo malutka czasem tak jakby obsuwa sie w nim na dół. Pozdrówka:)

Gość lalalaksjkjd
ja zastanawiam sie nad quinny buzz????????? ma któras z was?

najpierw TAKO city voyager silver collection za 1130 zl, pozniej Mutsy -sprawadzony z Holandii (gondola i spacerowka), buzz -spacerowka przez 3 dni(odkupiony 970 zl)-totalna porazka... a teraz bebecar tracker (1172-kolekcja 2006))-sama spacerowka z tych wszystkich wozkow najbardziej zadowolona bylam z Tako i czasami zaluje ze go sprzedalam...

ło matko drogi ladny, ale nie podobaja mi sie 3 kolowce,poza tym siedzisko wydaje sie b waskie, nawet gdyby kosztowal o wiele mniej, ja bym go nie kupila... ale to tylko moje zdanie

Gość madlen73
ja mam INGLESINE magnum, gondola i spacerowka, nie jest lekki, ale jedzie po kazdych dziurach i dzieciak nie ma 'wstrzasnienia mozgu':) fajny jest tez kosz na zakupy, duzy

Gość allllinaaaa
ja mam dwa wozki,jeden to wielofunkcyjny twister,czterokolowy.swietny na spacer w lesie i nie tylko..jest super.mam tez quinny zapp z fotelikiem samochodowym maxi cosi,kupilam ten zestaw,bo czesto podrozuje z moja niunia,a zapp jest na prawde malym i lekkim wozkiem,ale na dluzsze spacerki to nie bardzo..