Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna niewiedzaca

alergia na pylki w ciazy a leki

Polecane posty

Gość taka jedna niewiedzaca

czy ktoras z was bedac w ciazy uzywa jakies leki antyalergiczne? dusze sie i nie wiem czy moge cos przyjmowac. mam krople do oczu i inhalator na ktorym jest napisane ze mozna w czasie karmienia i ze nie powinno sie stosowac w 1 trymestrze a o pozniejszym okresie nie ma mowy, co wy bierzecie kiedy juz nie mozecie wytrzymac???

ja mam okropna alergie :( jednak pytalam gina i powiedzial, ze mam nie stosowac zadnych tabl. Kupilam Nosaller, ktory tak reklamuja. Ale na mnie nie dziala w ogole i tylko wydalam kase :( Oczy mam jak angora i nos zaladowany. Ale trzeba sie przemeczyc :(

ja tez kicham prycham i malo mi nie rozsadzi twarzy do oczu stosuje POLCROM zamiennie z VISINE bo mam tak zapuchniete i czerwone ze nie daje bez nich rady. w miedzy czasie oklady z gazikow lub wacikow nasaczonych letnia woda (na rumianek mam uczulenie ale jak komus nie przeszkadza to pomoze) no i uzywam BUDESONID FORTE na problemy z oddychaniem. troche pomaga - chociaz kilka godzin spokoju. wrzucam link na artykul z ostatenigo M jak mama na temat alergii: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/08c7577f1a625e2d.html no to teraz dziewczyny chyba powinnysmy odprawic taniec jakis proszac niebo o deszcz... chociaz taki w nocy zeby na spacer dalo sie wyjsc z rana!!!

Gość madlen73
Ja tez sie dusilam i kichalam,gin nie radzil nic brac, ale pozniej bralam cos ,co przepisal mi moj lekarz, byl to 2 trym, zaputajcie waszego lekarza rodzinnego.