Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margoloaaa

Pytanie do obu płci. Proszę o wypowiedź.

Polecane posty

Gość Margoloaaa

Poszę, potraktyjcie mnie serio ;) Panie, chodzi mi o przechodniów. Co robicie, gdy szczególnie faceci przyglądają się Wam i wpatrują w oczy czy uśmiechają (np.gdy Was mijają)? Czy też się patrzycie, odwazajemniacie spojrzenie, usmiech, czy też spuszczacie wzrok, a może odwracanie głowę ? Panowie, powiedzcie, co czujecie, kiedy dziewczyna, którą przenikacie wzrokiem, odwraca głowę ? Czy zawsze myślicie, że Was olewa, czy bierzecie też pod uwagę, że moze jest nieśmiała lub ma mało pewności siebie ? A może jest Wam to obojętne, przecież jest obca ;) Czasem mam wrażenie, że wielu myśli, że to totalna olewka, a często jest na odwrót :(

Gość powiem
zazwyczaj to ja pierwsza się usmiecham do ludzi nie zaleznie czy to przejście czy nie . Uwielbiam jak reakcja jest podobna .

Gość Margoloaaa
Gratuluję odwagi, też bym tak chciała, ale się...wstydzę, może boję, że inni to źle odbiorą :( Może za granicą uśmiech do obcy jest czymś normalnym, ale u nas chyba jeszcze nie bardzo :o Czekam na wypowiedzi :)

Gość powiem
w czwartek byłam w Krakowie i tm chyba wszyscy sie usmiechaja do siebie , a moze ja mysle ,że wszyscy są szczęśliwi dobrzy i przyjaznie nastawieni do swiata ?

Gość pyzaty Lulek
jak sie mnie dupa podoba to sie lekko usmiecham szeroko nie bo braki w uzebieniu mam a i aromat nie specjalny. a jak nie podoba mi sie jakis pasztet to go olewam lub opluwam.

Gość Margoloaaa
Pyzaty Lucku, doceniam szczerość ;)

Gość pyzaty Lulek
zapomnialem dodac,ze mam lekki niedorozwoj umyslowy

Gość Margoloaaa
Do Ja per***e, no coś Ty... Może zbyt nisko się oceniasz :o

Gość Margoloaaa
Ty Lucku, zresztą też ... :o