Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

czasem tez po prostu pogadałabym z kims.. czy to dziwne..?

Polecane posty

Tak o wszystkim i o niczym , troche jednak madrze....

no to normalne... ;) za chwilkę powinny się zjawić dziewczęta ;) to sobie pogadasz... a jak Ci sie spodoba to zawsze możesz poprosić o nr gg ;)

Gość Av***
Ikebano co z jeziorami???

czuje sie jak maszynka do interpretacji... :( Byłam na moim topiku, znOw zarzuty ze chce zabłysnąc, że rozbudzam ciekawość i znikam... Kurcze też mam swoje zycie, tez jestem zmęczona, tez chcialabym troche odpocząc... odpocząc... a tu wiecznie wszyscy ze mnie niezadowoleni... Dlaczego? :(

Gość Av***
mnie opisalas bezblednie,dziewczyno...Co Ty masz w sobie???

Niestety zazwyczaj gdy się kogoś takiego potrzebuje, nie ma wokół nikogo. Ludzie są wtedy, gdy sami czegoś potrzebują. Do gadania o pierdołach jeszcze można kogoś znaleźć, ale żeby tak poważniej? O życiu, problemach.. przestaję wierzyć, że jeszcze są tacy ludzie, z którymi tak po prostu można pogadać. O ile kiedykolwiek byli. Niestety

Gość Av***
A jakie jest Twoje jezioro,Ikebano???Lub nie,czekaj...jakie masz wlosy???

ja na serio lubię. Czasem lubie puscic wodze fantazji, popływac w cudzych jeziorach, albo wspiac sie jakiś szescian... co w tym złego...? :) Nie wiem sama, wydawało mi sie że robie dobrze.... :(

Gość Av***
Nie powinnas miec zadnych watpliwosci,podziwiam Cie...Masz w sobie jakis dar albo poprostu obserwujesz ludzi i potrafisz wczuc sie w kogos...Dzis to niemal z cudem graniczy!

Dzieki., Av, czasem takie słowa, moze troche na wyrost, ajednak sie czlowiek lepiej poczuje...:) Mam dołka, załamały mnie te zarzuty.. nie mam siły sie bronic...

Kiedys rozmawiałam z jakims Leszkiem.... :) pomyłka pewnie, sorry.

Idę pogadać z moim psem, on umie słuchac... a jak będę chciała porozmawiać z kimś inteligentnym to sobie pogadam sama ze sobą...

Gość Av***
Cos Ty!!!Wiesz,ze ciezko dogodzic tym naszym zawiedzionym forumowiczom z Kafe...

Gość Brondynka
Jakie zarzuty, Ikebano?

no... Chodzi mi tylko o to ze tyle razy podkresłałam ze to zabawa, a ludzie atakuja mnie na serio, na serio, kurde, wiem, to głupie, ale mnie to jakoś boli.... Siedzialam czasem pisząc bez wytchnienia bo wiedzialam ze to jakoś to jest dla nich ważne, potem ktos przychodził i przypisywał mi niestworzone rzeczy... ze to ze siamto... ech...

No, ale dzis tam weszłam. Patrze, a tu pozamiatane.... Wyszłam z niesmakiem, i już mi sie tam nie chce wracac.... :(

Nie musze, pewnie, ale chciałam, obiecałam... I jak weszłam i przeczytałam ostatnie wpisy, to wyszłam czym predzej.... Sorry, wiem, marudze.... :( :( :(