Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

czasem tez po prostu pogadałabym z kims.. czy to dziwne..?

Polecane posty

napewno jest Ci przykro... ale wiesz myśle że warto tam wchodzić dla innych którzy doceniają Twoją hmm.. pracę... chęć pomocy ;)

Hm..... No, tak... tak myslałam... ale dzis jakoś nie umiem tak myslec..... :) Dzieki Leszku za dobre słowo.

cjdshkfgsjm jkgfbj,sfhjsbfvhsdbvhs vjshbc fwsjfvcmsnc Sjsfvbhsjmbvjhsbfvjms jhgvSJfcs nskjgfbjfsejgfbjsfc bjhsbvfjkefjmsbfvms kjfvhskjfhvjsefbhje fvjbhfjeabjhebfj,esnfkesfjkesfhsbfchgasf fjesgfjhbfcjsdgfjsbfjsd jsdfbhsjdfbnbfhjsegfjhesf dziękuję za uwagę :)

i wcale nie marudzisz... ;) trzeba sie wyżalić i zrzucić trochę tego ciężaru z siebie wtedy jakoś lżej się robi na duszy...

Gość Szeeptucha
Ikebano, nie możesz się tak łatwo poddawać " negatywnej " energii. I nie musisz się bronić. Nie ma takiej potrzeby, bo to, co piszesz i ta Twoja niezwykła przenikliwość, wybroni Cię sama. Pozdrowienia

Dzieki... Po prostu chwilowo uszło ze mnie powietrze.... Wracam do sibie po kilku dniach nieobecnosci , a tu sie okazuje ze to juz nie jest u mnie, ze wygoniono mnie podczas mojej nieobecnosci, osądzono, nie po raz pierwszy zreszta.... Matko, ja wiem ze to tylko zabawa, takie tam moje pisanko, a jednak dzis odczuweam to jakos głebiej, moze dlatego ze kolejny mój topik został zmasakrowany, a ja nie wiem dlaczego... Bo gdybym zrobila cos złego, to rozumiem... :(

wiesz... zazdrość to okropna cecha charakteru ;) a tu takich ludzi niestety nie brakuje... ale jeśli się poddasz to oni wygrają... a ja wierze że jeszcze im pokażesz pomimo tych przykrości które Ci wyrządzili ! podobno co nas nie zabije to nas wzmocni !

Tak, masz racje Leszku, po prostu pójde spac... i juz. Szkoda, bedzie mi brakowało tego mojego pisania .... Lubiłam to. Ale na kolejny topik to nie wiem czy sie odważe, a na tamten juz chyba nie wróce... a tyle fajnych ludzi czeka... Czekało raczej... szkoda.

Gość Szeeptucha
Ikebano, przecież wiesz, że niektóre osoby czerpią energię do życia - zabierając ją innym. Dlaczego poddajesz się temu, Ty, taka mądra kobieta ? Ej :) Pobudka ;) P.S. w którymś topiku napisałaś mi taką charakterystykę mojej osoby, że aż mnie poraziło trafnością. Rzeczy, o których nikt nie wiedział, nawet najbliżsi, rzeczy, które tyle lat udawało mi się ukrywać. Naprawdę masz smykałkę ;) Miłych snów !

aż strach sie bać... bo za chwilkę mogę zostać oceniony ;) spokojnych snów... i oby jutrzejszy dzień był lepszy...