Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mola ...

umieranie z samotności....

Polecane posty

Gość mola ...

umieram sobie w środku...

Gość mola ...
dusza po kawałku odpada, do wyrzucenia już jest...

Gość mola ...
za bardzo cenię ludzi...nie umiem olać kogoś jak ktoś potrzebuje dobrego słowa...moze gdybym była kochana byłbym tez egoistką a tak uaktywnia mi się coś w tym głupim mózgu...ech

Gość Brondynka
Dlaczego miałabyś być egoistką, gdybyś była kochana??

Gość Brondynka
Nie tak łatwo unrzeć...

Gość mola ...
nawet o orgazmach nie chce mi się rozmawiać... tu tez bym nie mowila, tylko czasami to mozna zwariować, jak się nie ma nikogo chocby do rozmowy i posiedzenia razem...

gvkjshfbjkghjsgkjwsbgvjhms jhsbdvnzf kjfdsmnczx jsdhbm x hjfgjwefdjma sjfvbhjsMKFhbkegfjhesfvbhws vhjwsfghegfsbfv fhjvbgjhsgfjegfjewgfbmsbfjhs fjhwegjewgfkesgfkje kfehwfjwegufgwehfhjfgjksgfkjwsf jfhkjsfbhjsbdfhdsbfdjmsdnf ]jfnsj fksafhjks hfkjehwabfkewf wszystko na ten temat :) 💤🖐️

Gość mola ...
Brondynka--> egoistką byłabym będąc zakochana, bo zakochani maja wszytsko w de...oni sa zajęci sami soba a czlowiek nieszczęśliwy choć trochę chcę zapełnić tę pustkę i ma więcej empatii w sobie niz taki ktoś, kto ma np.szczęście w zyciu i/lub jest kochany

Gość annikk
czy umieranie z samotnosci jest gorsze niz umieranie z milosci?... zastanow sie za nim odpowiesz bo bedac samotna zawsze masz cos przed soba umierajac z milosci czasem juz wszystko masz za soba a nawet jak nie to tracisz wiare w ludzi i tak bardzo jak kochasz tak bardzo zaczynasz nienawidzic...i niszcyc innych niszczas siebie albo na odwrot a najczesciej niszcy sie tych niewinnych bo sa niewinni wlasnie i sa odsonieci na zlo i koniec koncow zawsze przegrywasz szacunek godnosc uczucie wiare w czlowieka....

Gość mola ...
w zasadzie to ja chyba tez juz jestem takim zombie ...sorry, powinnam się byla od razu przedstawić jako zombie... zebym ja się jeszcze uwazala za paskudę, niekobiecą i w ogóle, ale ja mam świadomość, że nie wyglądam najgorzej..ba zdarza się ze wygladam calkiem calkiem..

Gość mola ...
annikk-->kiedys wydawalo mi się ze umieram z milosci, ale czy miloscią się chwilowa fascynacja kims spowodowana patologiczną sytuacją w domu? ech...glupio mówię...

Gość fdser
do rozmowy to mozesz miec koleznake . Masz racje ludzie zakochani wcale nie chca sie dzielic swoja milosci z innymi i nie robia sie lepsi dla swiata i innch .MOze jest im dobrze ,ale zamykaja sie ze soba i robia sie bardziej eoistyczni.Chociaz nie wszyscy

Gość Laska-może kiedyś
Mogę wyć z samotności i tęsknoty za dotykiem i czułością chociaż nie jestem sama

Gość fdser
samotnosc jest dobra,bo rosnie wrazliwosc przez nią.

Gość mola ...
Laska-może kiedyś--> czujesz się samotna w związku? Też to przerabiałam...miałam to w każdej relacji z facetem, w której byłam...byl co prawda jeden który był mną zainteresowany, ale ja do niego nic nie czuję...

Gość Laska-może kiedyś
życie z moim facetem to życie na huśtawce-to kocha to nienawidzi ale najgorsze jest ,że mamy różne priorytety -ja umiem być bezinteresowna jemu wszystko musi się opłacać i nie umie dawać.Zastanawiam się czy on umie kochać kogokolwiek czy cokolwiek.

Gość mola ...
Laska-może kiedyś-->chciałabym Ci doradzić, ale mam za malo danych a poza tym jest juz taka pora, ze nie kontaktuję. Nie wiem zresztą czy oczekujesz rady, a samo gadanie o Twojej sytuacji aby tylko gadać byłoby chyba bez sensu a nie chcę też Ci radzić nie znając dokladnie sytuacji.... dlaczego uwazasz, ze jemu musi się wszytsko oplacić? i czy to zawsze jest wg Ciebie złe?

Gość Laska-może kiedyś
opłacić ale nie zawsze w senie pieniędzy -umie być milutki jak coś potrzebuje "kochanie,żabeczko zrób to czy tamto" a jak nie musi to po co się wysilać.Zresztą tego nie da się dokładnie wytłumaczyć no wiesz czasem jak ktoś jest ze sobą długo to sam nie wiesz skąd to się wszystko wzięło co dzieli ludzi ,którzy kiedyś bardzo się kochali

Gość mola ...
kurna 😭 ja juz nie chcę się nigdy zakochać ani miec do czynienia z jakimkolwiek chlopem amen howgh i dobranoc🖐️

Gość mola ...
Laska-może kiedyś---> :o ..i dlatego ja chcę być sama i musi mi wystarczyć Shakn Stevens z głośnika w radiu Voxfm:P🖐️

Gość Laska-może kiedyś
"człowiek to zwierzę stadne".....to dobranoc i kolorowych snów

Gość mola ...
Laska-może kiedyś tobie też :):* miłych tam i czułych... jutro tu zajrzę

Gość Laska-może kiedyś
Myślałam,że już wszyscy umarli....i zostałam sama na świecie