Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiol-etka

Co sądzicie o kolczyku w jezyku u dziewczyny

Polecane posty

Chciałabym sie dowiedzieć co myślicie o kolczyku na języku Z góry dziękuje za wypowiedzi

Gość tu sie nie je
tu sie sro :P :classic_cool:

Gość my opinion
Moim zdaniem noszenie kolczyka w jezyku jest niehigieniczne po prostu :/ Fakt, moze i powoduje on ze wygladamy bardziej "czadowo", ale ja bym sie nie chcial calowac z laska co ma tam kolczyk. Po pierwsze zbiera sie tam czesto ropa (ble!) a po drugie dziurka sie z czasem coraz bardziej powieksza, czasem dochodzi niemal do rozdwojenia koncowki jezyka :/ Po trzecie dziewczyny z kolcem w jezyku maja nawyk wywalania jezyka i robienia dziwnych min. Ogolnie wiecej widze minusow niz plusow.

Gość no no dokladnie
tez kiedys chcialam zrobic sobie kolczyk w jezorze i szczerze mowiac przeszlo mi..dobrze, ze sobie go nie zrobilam, kiedy mialam na niego chcice.kiedys patrzylam sie na dziewczyne, wywala jezyk i bawila sie tym kolczykiem-myslalam ze sie porzygam

Hmmmm...kolczyk na języku to mało zainstaluj sobie go wszędzie gdzie się da: w nosie, uszach, wargach tych mniejszych i większych ;) na ramionach dłonicach o nogach - jak szaleć, to szaleć ! A tak naprawdę moje zdanie na ten temat jest takie, że jest to wysoce nieestetyczne. 🖐️

Gość mona11111
wiocha i tandeta

...oblesne! :o

Gość hmm hmmm
to bylo fajne..ale jakies 3,4 lata temu:O