Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to wszystko gdzies

mam nadzieje ze bedziesz cierpial d***pomoge ci w tym

Polecane posty

mam gdzies normy i pieprzone konwenanse nienawidze ciebie popirprzony egoistyczny zalosny idioto mam nadzieje ze ktos kiedys zrobi ci to co ty zrobiles mi zostawi bez slowa ja szmate... ze spotykac ciebie to bedzie caly czas zebys poczul sie jak ja jak nic jak smiec na krawedzi ...wiary we wlasne zdrowie psychiczne chcialbym wykrzyczec to tobie w twarz ale nie bede stawac na glowie zeby do ciebie dotrzec to co robisz, skonczysz z jakas pijawka i obys za 20 lat uswiadomil sobie jak spier***liles sobie zycie odrzucajac to co prawdziwe zostaniesz starym przegranym wrakiem czlowieka oby los dal mi szanse zeby w tym pomoc nie zycze sobie zadnych obelg, tak bluzgam, czasami nie mozna inaczej to i tak nic gdybym miala mozliwosc polamalabym mu wszystkie konczyny...osobiscie...delektujac sie kazda chwila bolu czasami to wydaje sie byc takie latwe

Gość soubi
a to skurwiel!!!!!!!!!!!!!! a co zrobil;)?

zostawił mnie dla innej ;-(

Gość marta proszę
daj sobie spokój !

to właśnie marta miała na imię ona

Gość marta proszę
ha ha ha

kiedy ja się tak będę śmiać? ....

pewnie jakis niedojrzaly smarkacz ktory mysli ze jest facetem wszyscy powinniscie isc do odstrzalu!!! sprawiedliwosc jak istnieje to wam tez sie kiedys oberwie warto wierzyc w sprawiedliwosc :o :o

bez komentarzy... tak btw to wieczorem wiecej idiotow sie na topiki pakuje...:o :o tak tak kolego pewnie z tego samego sortu jestes 😠

Można by rzec : :D spotkałam Cię i to było radosne kochałam Cię i to było żałosne [ ? ] ufałam sprzątałam dbałam gotowałam prałam wspierałam całą siebie dałam rozmawiałam żartowałam wybaczałam w imię naszej miłości a Ty kochałeś mnie ;) zapewniałeś mnie kochałeś mnie ;) rozmawiałeś o ślubie kochałeś mnie ;) okłamywałeś mnie kochałeś mnie ;) zdradzałeś mnie kochałeś mnieeeeeeeeeeeeeeeee ;)

Nie rozumiem, skąd w ludziach tyle nienawiści, skoro tak kochał ? ;)

Gość wszystko mam gdzies
RTL-wspolczuje...:o jednoczesnie wybacz ale stwierdze ze faceci robia to jednak czesciej...wystarczy przebiec topiki :o no wlasnie skadt tyle nienawisci w ludziach? myslicie ze mi z tym dobrze? ze jakis idiota wyciagnal ze mne wszystko co najgorsze? haheee zeby bylo smieszniej dalej jest wszystkim czego chce!!! :o :o :o

Gość A ja powiem tak........
wiesz jak przeczytalam Twoj teskt autorko topiku to spokojnie moglabym sie pod nim podpisac. tez trafilam na takiego smiecia. co gorsza on nie zostawil mnie dla innej tylko dla samego siebie, w tym znaczeniu ze wolal byc sam niz z kims. wiec sama nie wiem co gorsze, juz bym chyba wolala, zeby dla jakiejs innej laski mnie zostawil. co za świr, najpierw do mnie przyjezdza kawal drogi, robi nadzieję na wspolna przyszlosc, a potem jak juz zobaczyl jak to jest byc z kims w zwiazku, to sie wycofuje, bo jednak lepiej sie czuje jak jest sam. a ja przyznam nieskromnie, ze jestem tego pewna, ze lepjszej kobiety ode mnie w zyciu nie spotka. no ale jego sprawa, życze mu zeby trafil kiedys na jakąs zolzę i zeby tez go tak potraktowala jak smiecia, jak ja zostalam przez niego. pozdrawiam i glowa do gory! "ranę zadales, ranę otrzymasz" :)

Gość no i niech
krzywdzącym też się tak stanie, chcę wybaczyc, staram sie i nie umiem.

a ja powiem tak-otoz, otoz nie zostawil mnie dla innej ,po prostu mnie zostawil...bez slowa, urwal wszelkie kontakty po takim czasie po tym co mowil...hahahaaa :o jak smarkacz jakie to zalosne mysli ze jak nie bedzie odbieral moich telefonow to co? to ja znikne do cholery???????!!!!!! a jak na mnie wpadnie na miescie kiedys to niby ze jak? amnezja? skonczony sk**** ja rozumiem odejsc, nikogo nie zmusisz do milosci ale w ten sposob... jakim zalosnym tchorzem musi byc to nawet nie to to okrucienstwo jak ktos ciebie blaga o slowo komentarza a ty nic... o dzisyz :o :o

a moze tak ktos mial...tzn. czy ktos sie zemscil...jakos bardziej jakbym znala jakies inne towarzystwo to bym chyba mogla poprosic o mala przysluge..ale nie...o rany az czsem sama sie boje siebie :o boludzie mi mowia\" miej godnosc i olej to, przeciez jasno sie okreslil zachowaniem\" ale chodzi o to ze to BYLO ZLE CO ZROBIL i powinien wiedziec ze sa konsekwencje...prawda? bo odpuszczanie sobie to jasny sygnal dla takich dupkow \" mozesz robic tak nadal nie poniesiesz zadnych konsekwencji\" mysle ze nie powinno tak byc czy ktos moglby mi pomoc?

Gość A ja powiem tak.....
a ten moj podły smierdzący chuj, prawie 30 lat a zachowuje sie też jak gówniarz. Boże z kim ja stracilam tyle swojego czasu, z takim kompletnym dnem i tchórzem :(

Nie ma innej rady, musimy sie po tym jakos pozbierac, zapomniec o tych debilach, olać ich jak pewnego dnia beda chcieli pogadac czy cos...zamknac ten rozdzial w swoim zyciu na zawsze. ja juz czuję sie duzo silniejsza niz na poczatku. Zaczelam sie uczyc do sesji, bo juz niedlugo i jakos nie mysle o tym co mi zrobil.

tylko ja go kochalam kilka lat i po prostu czulam to...ze to on, nie ze jest idealny ale to bylo jakosciowo mega inne od wszystkich innych relacji uczucie ze kochasz kogos za jego wady i ze mozesz duzo poswiecic...ble ble i najgorsze ze caly czas sobie wyrzucam...ja ja moglam sie tak pomylic??? nic nic nie wskazywalo na to ze moze sie tak zachowac... jak ufac po tym facetom? teraz juz zawsze bede miec w glowie mysl\" niewazne jak idealny i dojrzaly sie wydaje zawsze moze sie to okazac zludne\" i nie piszcze e to jeden facet...nie o to chodzi chodzi o to ze takie rzeczy sie dzieja i zawsze juz bede o tym myslec...:( czy moge mu cos zrobic? chce!!!! 😠😠

Ja tez tego swojego kochalam, mimo jego wad a mial ich niemalo. To byl moj pierwszy mężczyzna na dodatek, jakby ktorys tam z kolei to bym tego tak nie przeżywala. bylam pewna, ze to ten jeden jedyny ukochany i zawsze bedziemy razem. niestety bylam tak zaslepiona, ze nie zauwazylam jaki to drań i egoista :( pierwszy raz w życiu tak sie na kims zawiodlam, do tej pory nie wierze w to, ze on teraz mnie olewa, mimo ze kiedys codziennie smsy, rozmowy na gg, raz na 2/3 miesiace przyjeżdzal do mnie i cudownie spedzalismy czas. naprawdę nie rozumiem czemu on zniszczył to wszystko!

Gość 355
uppp

Gość 4656
uppppppp