Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dzis jest Dzien Matki, wiec wszystkim mamom, takze tym przyszlym zycze wszystkiego naj naj naj 🌼

Gość homeopatka
Użytkownik: pokurcz (ilość postów: 38) co to ma byc? jakis lans? proba zablysniecia na forum? bo nie rozumiem? :-0 życzenia jeśli już to powinno sie skladac swojej matce :-0

lans hehe dobre :P to mi pojechalas/es :P zyczenia naleza sie kazdej matce a jak tego nie rozumiesz to coz...:P

Gość homeopatka
dobre? kazdej matce? :-0 nie pierdol przynajmniej :-0 ciekawe czy tej tez? :-0 "Zatłukł dziewczynke na śmierć. Gdy niemowle płakało zwyrodnialec okładał je rękoma po twarzy, brzuchu i pleckach. Bił z całej siły aż dziecku popękały kości. Jak potwornie musiało cierpieć to maleństwo! Paulinka nie cichła więc oprawca złapał ją za rączkę i uderzał o framugę drzwi, meble, stół. Tłukł półprzytomnym dzieckiem bez opamiętania (...), aż wyrwał Paulince ramię ze stawu. W końcu cisnął małą o podłogę. To ostatecznie dobiło Paulinkę. " ta matka zostawila dziecko z ta bestia, bo trzeba sie bylo napic alkoholu :-0 nastepnym razem zanim palniesz cos glupiego to kilka razy przemysl :-0

Gość
homeopatka ---->>> ze sie wtrace , sa matki , ktore sie szanuje i kocha , i sa matki , ktore na samo slowo matka nie zasluguja a dziewczyna chciala dobrze i nie widze , zeby to mialo z lansowaniem cos wspolnego niektorzy skladaja zyczenia na dzien kobiet , albo z okazji swiat i jest dobrze , troche luzu moja droga :)

Gość KubaWojewódzki
homeopatka co miałas noc nieciekawą, że się wyżywasz?

jak zwykle jakis zazdrosny czlowieczek-bezmozgowiec musial dowalic swoj ordynarny tekst,zeby tylko popsuc wszytsko...Co za ludzie 😠 Nie wiem po co to robisz,ale jak masz kompleksy to staraj sie je naprawic a nie zasmiecac topik bancwale :P Lec lepiej po kwiatki dla mamusi jesli ja masz i zapomnij dobrze sie zachowac :D A ja uwazam ,ze kazdej matce sie nalezom dzis zyczenia :D Nawet te ktore niebawem dopiero beda mamuskami :) pozdrawiam

wiesz homeopatka nie popadaj w skrajnosci bo ci to zaszkodzi...:P jak masz ciezkie dni to sie wyzyj na swoim facecie jesli takowego posiadasz, albo nie wiem wyjdz na rower a nie jedziesz po kims z samego rana widze ze brak ci dystansu i nie potrafisz pewnych spraw ( jak to forum) przyjmowac z przymrozeniem oka chyba nie masz w realu problemow skoro tu sie tak bardzo bulwersujesz :P a co do takich \"matek\" ktore zacytowalas to one raczej siedza i pija a nie czytaja to forum jak wynika z powyzszej wypowiedzi :P a ja pisalam do tych co siedza na forum Wyluzuj troche bo widze ze za kilka lat nieciekawie z toba bedzie... a jak ci nie odpowiada temat to nie czytaj i nie podnos swoimi wypowiedziami to umrze smiercia naturalna boze pomaranczki to sie do wszyskiego potrafia przyczepic :/

Gość homeopatka
ciocia monika>>> no wlasnie moja droga to ma cos wspolnego z lansem :-0 byle jaki topik byle swoj :-0 uwierz luzu mi nie brakuje ale nie widze potrzeby zakladania tematu w stylu: ide spac :-0 no i oczywiscie masz racje ze nie kazda kobieta zasluguje na miano matki :-0 po co zatem mowic ze kazdej naleza sie zyczenia ? :-0 ano widac po to zeby miec topik, zablysnac. ergo wylansowac sie przy 38 postach :-0 zenujace :-0

wyluzuj troszeczkę, niepotrzebnie się tak unosisz, równie dobrze można by powiedzieć ze Ty chcesz sie wylansować w dośc mało przyjemny sposób, torpedujać czyjes Bogu ducha winnego posty i robiac z igły widły... dokładam się do zyczen🌻 uwazam ze ten dział forum jest do tego jak najbardziej odpowiedni

lol lans lans lans tylko na tym mi zalezy :P :P :P odpowiada gdybym chciala zablysnac to wypowiadalabym sie na kazdym zalozonym topiku nawet na takim- \"ide spac\" i postow bym miala nie 38 ale 666 :P widze ze jestes baaaardzo ograniczona i masz jakis kompleks z lansowaniem zwiazany a tak na marginesie gratuluje slownictwa: lans :P

Gość
homeopatka ---->>> wiesz , ja np. uwazam , ze taka np. \'\'beznadziejna osoba\'\' probuje sie wybic swoimi topikami na forum:O a ten temat wlasciwie jest mily chociaz jednodniowy i pewnie umrze smiercia naturalna jak inne tego typu tematy z zyczeniami z okazji czegos tam przymknij oko i odpusc ;)

i wlasnie o to chodzi, ktos chce byc mily, ale trzeba po nim pojechac ja wiem ze ten temat umrze smiercia naturalna, nawet za kilka godzin i jakos wielce mi to nie przeszkadza wstalam sobie rano, dzieciaki spia, mysle skrobne zyczenia, a tu od razu pojawia sie kometarz ze jestem glupia, chce sie wylansowac i Bog wie co jeszcze, Boze widzisz i nie grzmisz :P homeopatko zle odczytujesz intencje ludzi :P

Gość proponuję
też nie składać życzeń na Dzień Kobiet, w końcu nie wiadomo, czy osoba, której składamy życzenia jest kobietą.... ;-)

Gość proponuję
i bardzo Ci dziękuje pokurczu za życzenia - to mój pierwszy Dzień Matki, więc szczególny. Sama myślałam o złożeniu życzeń mamom na kafeterii.

Gość proponuję
mimo że jestem ojcem 😭

Gość proponuję
to o ojcu to nie ja - a kysz wstrętny podszywaczu!!!!!!!!!!

pokurcz Jestes bardzo mila osobka:) Nie przejmuj sie ze ktos cie zjechal :/ Rozi ludzie po kafe chodza. Zycze milego dnia:)

Gość UśmiechdlaMamy
Nie możeci pamiętać tej piosenki, ale swoim Mamom przynajmniej ten tekst wyrecytujcie Pieśń o matce O Matce pieśń, to pieśń przez łzy, to pieśń bez słów To cały świat, dziecinnych lat, wskrzeszonych znów To Matko sny, że jesteś znów tak blisko Jak wówczas gdy klęczałaś nad kołyską Za serce twe i świętość warg i dobroć rąk Jak śpiewać pieśń u twoich nóg bym cicho kląkł I wybrałbym najświętsze z wszystkich słów i rzekłbym: Matko I zmilkłbym znów o tobie pieśń, to pieśń bez słów Przychodzą w życiu dni powodzi, Gdy wszystko zdradza nas i zawodzi Gdy pociąg szczęścia w dal odchodzi Gdy wraca zło do wiary twierdz Gdy grunt usuwa się jak kładka Jest wtedy ktoś kto trwa do ostatka Ktoś kto nie umie zdradzić – Matka I serce jej, najczystsze z serc O Matce pieśń, to pieśń przez łzy, to pieśń bez słów To cały świat, dziecinnych lat, wskrzeszonych znów To Matko sny, że jesteś znów tak blisko Jak wówczas gdy klęczałaś nad kołyską Za serce twe i świętość warg i dobroć rąk Jak śpiewać pieśń u twoich nóg bym cicho kląkł I wybrałbym najświętsze z wszystkich słów i rzekłbym: Matko I zmilkłbym znów o tobie pieśń, to pieśń bez słów

Gość Kto pyta nie błądzi ___
Homeopatko masz duzy problem psychiczny,zapraszam do mojegogabinetu.Gwarantuje dyskrecję i anonimowość:P Pokurczu dzieki za zyczenia i wzajemnie!!!🌻

Gość do homeopatka
a ty kurwa kim jesteś, zwykła pomarańczówka która strzepi sobie jezyk od samego rana

A ja nie mam swojej Mamy, więc również zyczę wszystkim innym Mamom mnóstwa słońca od swoich obecnych i przyszłych pociech :-)