Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemnooka Brunetka

Dziś dzień matki!!! Jakie życzenia?? Coś oryginalnego!!!

Polecane posty

mysle o czymś takim...ale może macie ciekawsze pomysly... KOCHANA MAMO, Jest ten szczegolny dzien raz w roku, kiedy mam okazje wyrazic Ci moja wdziecznosc i milosc.Dziekuje za opieke,troske,ktora mnie juz wtedy otoczylas,gdy bylam pod Twym sercem. Dziekuje za wychowanie i wszelkie trudy,starania,poswiecenia oraz wyrzeczenia,ktore dla mnie uczynilas. Nadal czuwasz blisko mnie i pomagasz mi. Wiem,ze zawsze kiedy do Ciebie przyjde w potrzebie,Ty cierpliwie mnie wysluchasz i zawsze znajdziesz dobra rade. Przepraszam za wszystkie klopoty,a przede wszystkim przykre slowa,ktore nieraz sprawily Ci wielki bol,raniac Twoje kochajace serce. Zawsze bede Twoim malym dzieckiem,niezaleznie od wieku,nadal bedziesz dla mnie najwazniejsza! Chcę żebyś zawsze miała duzo sil i zdrowia,aby została Ci wynagrodzona kazda łza z mojej winy. Dziekuje za wszystko i kocham Cie!!!

Dziękuję Ci, ze znosiłaś moje humory, prowokacje, Lenistwo, bunt, złość, hałas i niechlujstwo, Głupotę i popisy, całą gamę wybryków, Które dzieciak obmyśla, aby zobaczyć, Na jak wiele może sobie pozwolić. Ty jednak nie przestawałaś mnie kochać. Jak to możliwe... Nie wiem. Ale dziękuję Ci. Dla najkochańszej mamy na świecie!!!

Kto nad mą kołyską czuwał nieraz w noc ciemną Kto gorąco się modląć Łzy wylewał nademną Kto strzegł mych pierwszych Kroków gdy się chwiała dziecina TYŚ była TY moja MAMO jedyna za twe trudy i pracę cuż ci się kiedyś w życiu odpłacę Wiem co czynić należy byś Się cieszyłą Postępować tak jak mnie MIŁA uczyłas

Gość piosenka
Kowalskiego dawno dawno temu "Tylko Ty Mamo " najcudowniejsze słowa dla Mamy w ten dzien