Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

czy brzydki chłopak może zainteresować dziewczynę??

Polecane posty

Gość A ja powiem tak.....
jak ma fajny charakter to na pewno

zalezy co rozumiesz pod pojęciem brzydki :P :P :D

Gość kafeterianieee
pokaż fote to ci powiemy czyś brzydki. Może się mylisz.

śmialo dawaj fote i nic sie nie boj. moj byly facet byl taki brzydki ze nic juz mnie nie zdziwi ;)

a moj byly mial ohydne zęby i wielki nochal. to ja wolę juz blizny i przebarwienia :p

Gość powiem
Wiele juz widziałam , nic mie nie zaskoczy

mam kolege ktory tak wyglada. jest bardzo mily i ma swietne poczucie humoru. i fajna dziewczyne :)

niewazne jak wyglądasz, najwazniejsze zebys byl dobry, uczciwy i staly w uczuciach. i nie ranił ludzi. wyglad naprawdę nie ma wiekszego znaczenia, liczy sie to jakim jestes czlowiekiem.

Gość powiem
faceci oceniaja kobiety po wygladzie . Kobiety po inteligencji , poczuciu humoru itd..

TEż myślałem że jeśli będę uczciwy,nie będę sę upijał na dyskotekach do nieprzytomności to bedzie mi łatwiej znaleźć dziewczynę ale niestety okazuje się inaczej.

Gość powiem
pewnie jesteś straszliwie nieśmiały ?

Gość 7yjg7
oczyisci ze tak, bo w przypadku facetow wiecej zalezy od ogolnej postawy i charakteru niz wygladu:) przynajmniej wg mnie

Jestes naprawdę fajnym chlopakiem i w koncu predzej czy pozniej jakas dziewczyna sie pozna na Tobie, wiec nie trac nadziei i szukaj milosci, np. w necie :)

Gość powiem
masz racje :)

jak kolezanka zobaczyla zdjecie chlopaka ktory mi sie podobal(nie iwedziala) to stwierdzila ze to najbrzydszy facet jakiego widziala :P tez ma blizny po tradziku :P ale ma sliczne oczy i wlosy i jeszcze piekniejsza dziewczyne :P:O

Gość giuliaaaa
Andrzeju nie wiem czy jesteś brzydki ale jesteś nudny jak flaki z olejem a taki ktoś napewno by mnie nie zainteresował:o

Gość powiem
masz 23 lata i całe zycie przed toba , myślisz ze ty jeden masz taki problem . Wiele dziewczyn tu pisało o podobnych problemach . Bedzie dobrze :)

Gość Mój facet jest..
Gruby, niezgrabny, ma rozstępy, odstające uszy, ale jest moim chłopakiem i jakoś mu to nie przeszkadzało w stworzeniu związku. Poprostu miał optymistyczne myślenie i zagadywał do dziewczyn pomimo wyglądu. Spotykał się z różnymi i w końcu spotkał mnie :) Jesteśmy razem już tyle lat, że jesteśmy jak stare małżeństwo. Zresztą ślub już za rok.

Gość AnKKKKKKKa
Andrzej z Biłgoraja. dla mnie jesteś fałszywy... nawet charakterem nie pofrafisz nadrobić urodę.Sam narzekasz ze nie potrafisz znaleźć dziewczyny a ostatnio załozyłes topic o puszystych dziewczynach.Dla mnie nie masz szans...bo charakteru nawet nie masz:o Zanim zaczniesz obrazać innych popatrz do lustra

Gość ueffe
Jeżeli jest tylko brzydki, ale jest zadbany i ma coś do powiedzenia to jaknajbardziej tak

Gość giuliaaaa
Ale Andrzej nie ma niczego ciekawego do powiedzenia, wystarczy poczytać sobie jego wcześniejsze topiki.Straszny nudziarz i do tego desperat:o

Gość A ja powiem tak....
Nie masz sie czego wstydzic ze jeszcze nie miales dziewczyny. wstyd to kraść :)

Gość AnKKKKKKKa
Do tego wiecznie sie naśmiewa z grubych kobiet.

Gość a ja powiem
że nie ma brzydkich, to zależy z której strony patrzeć a blizny to teraz nie problem

Gość niuńka x
a ja bym wolała brzydkiego właśnie (ale nie tak bardzo) bo brzydcy mężczyźni nie zdradzają , a takie cholerne przystojniaki - tak. nie cierpię zasranych przystojniaczków którzy dmuchają i chuchają na siebie np .Olivier Janiak

Gość juz po mnie
glupia sciema :o nie moze chyba ze ona sama jest brzydka i nie ma powodzenia albo ma juz ok 30 i nie ma faceta i zaczyna panikowac ze bedzie sama ja tak skonczylam i nie jest fajnie...:o mozesz ja wtedy miec ale z jej strony to wyrachowany uklad wiec odpusc sobie czlowieku bo zwiazki to chlam :o